Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Φαγητό από Καρδιάς σε περισσότερους από χίλιους συναθρώπους μας στη Λευκωσία προσφέρει το Stelios Philanthropic Foundation


Κάθε μέρα στη Λευκωσία περισσότεροι από χίλιοι συνάνθρωποί μας που έχουν πραγματική ανάγκη λαμβάνουν ένα δωρεάν γεύμα - σνακ από το Stelios PhilanthropicFoundation, στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς».
 

Χωρίς καμιά κοινωνική διάκριση και κριτήρια βοηθάμε ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, δήλωσε ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, εμπνευστής της ιδέας «Φαγητό από καρδιάς», ο οποίος βρέθηκε στο σημείο διανομής στην πρωτεύουσα. Από την έναρξη του προγράμματος σε Κύπρο και Ελλάδα ανέφερε, έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 300.000 σνακ, γεγονός που καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος. Συνομιλώντας με δικαιούχους του προγράμματος και απευθυνόμενος σε μαθητές του σχολείου Φανερωμένης που τον συνάντησαν στο κτίριο του Ιδρύματος, ο Στέλιος Χατζηιωάννου τόνισε με έμφαση, ότι η καλύτερη είδηση θα είναι όταν μια μέρα ανακοινώσουμε τη λήξη του προγράμματος, γιατί οι συνάνθρωποί μας δεν θα χρειάζονται πια τη στήριξή μας.

Το Stelios Philanthropic Foundation επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Στέλιο Χατζηιωάννου για την υλοποίηση του Φιλανθρωπικού Προγράμματος και τη διαδικασία παραλαβής φαγητού από τους δικαιούχους, στους οποίους για το μήνα Οκτώβριο προσφέρονται δύο σάντουιτς και μια σοκολάτα Kit Kat στον καθένα.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επικροτώντας την πρωτοβουλία του κ. Χατζηιωάννου, επεσήμανε ότι δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε, αφού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Νωρίτερα ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, την Αντιδήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκε το Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Καϊμακλίου, όπου πρόσφερε στα παιδιά σάντουιτς και σοκολάτες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το δωρεάν γεύμα προσφέρεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 10 το πρωί και 12 το μεσημέρι, στο κτίριο του Ιδρύματος SteliosPhilanthropic Foundation, στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας, Γωνία Παλιάς Ηλεκτρικής & Επτανήσου 57.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φαγητό από καρδιάς» οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν μια αίτηση, ώστε να λάβουν κάρτα δικαιούχου την οποία επιδεικνύουν σε κάθε παραλαβή φαγητού.

Αφετηρία του προγράμματος ήταν η Λεμεσός, όταν το Μάιο του 2013, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική θέση, συνεισφέροντας στην κάλυψη μιας βασικής ανάγκης, ώστε να έχουν όλοι αδιακρίτως έστω ένα μικρό γεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Stelios Philanthropic Foundation:www.stelios.com ή στο τηλ. 99139040.

Δεν υπάρχουν σχόλια: