Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Tala Allamudin.Η καλλίγραμμη αδερφή της κυρίας Clοoney. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ο George Clooney δεν είναι πια ο διάσημος εργένης του Hollywood. 




O 53χρονος ηθοποιός είναι πλέον παντρεμένος με την Amal Alamuddin και ο γάμος τους συζητήθηκε όσο κανένας άλλος. Ο Clooney χάρισε το όνομά του στην όμορφη και σικάτη δικηγόρο, η οποία έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλευρό του μέχρι πρότινος ορκισμένου εργένη. 

Ο George όμως δεν έχει μόνο εντυπωσιακή σύζυγο αλλά και εντυπωσιακή κουνιάδα. Ο λόγος για την αδερφή της Amal, Tala, που κατάφερε και αυτή να μαγνητίσει τα φλας στη Βενετία, όπου και έγιναν οι γάμοι (θρησκευτικός και πολιτικός) του διάσημου ζευγαριού, Clooney - Alamuddin. 



Τις τελευταίες μέρες τα διεθνή ΜΜΕ έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της αδερφής της κυρίας Clοoney, με τον τίτλο που συνοδεύει τα αφιερώματα να είναι: «Τala Alamuddin: Η νέα Pippa Middleton». Είναι άραγε η Tala Alamuddin η νέα Pippa Middleton; To μόνο σίγουρο είναι πάντως πως όπως και η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, κατάφερε χάρη της αδερφής της να δει τον εαυτό της σε περιοδικά και τηλεοράσεις, το ίδιο κατάφερε και η Tala. Ψηλή, μελαχρινή και καλλίγραμμη, έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες το... πρώτο θέμα των ξένων ΜΜΕ, φυσικά μετά την αδερφή της. 



Η Tala είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Nagi Hamiyeh, ο οποίος έχει τις επιχειρήσεις του στη Σιγκαπούρη και για χάρη του άφησε τη Νέα Υόρκη. Δεν είναι σαφές αν είναι ακόμη παντρεμένη μαζί του, αφού υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι σε διάσταση κι εκείνη σε σοβαρή σχέση με άλλον. Οι δυο τους έχουν ένα 12χρονο κοριτσάκι, τη Mia. 
Η Tala έχει σπουδάσει στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ που εδρεύει στο Λονδίνο και λατρεύει τα σκυλιά.  





http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/415396/tala-allamudin-i-aderfi-tis-kurias-clooney-einai-i-nea-pippa-middleton/

Δεν υπάρχουν σχόλια: