Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 59χρονη από την Βουλγαρία. Είχε κτυπηθεί από αυτοκίνητο


Υπέκυψε σήμερα στα τραύματα της η 59χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι στη Λάρνακα όταν κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 12.30 το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος από τη Λάρνακα, κατά μήκος της οδού Πατρών με κατεύθυνση από την Οδό Πετράκη Κυπριανού προς την Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε με το αριστερό μπροστινό φτερό του οχήματος την άτυχη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει κάθετα το δρόμο.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε την 59χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οίδημα εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της είχε κριθεί από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Σήμερα γύρω στις 13.00 το μεσημέρι,  η 59χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της. Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί επί της σορού της. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 59χρονη υπεβλήθη από την Αστυνομία σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.


ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/180701/ypekypse-sta-travmata-tis-i-59xroni-pou-ktypithike-apo-oxima#sthash.FzXVqZ9h.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: