Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δείτε ποια είναι η νέα τάση στις κρεβατοκάμαρες!


Ο λόγος περί του sex tape που έχει εισβάλλει σε πολλές κρεβατοκάμαρες ενώ κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. 
Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη είχε αποκαλύψει πως έχει sex tape, μία ακόμα Ελληνίδα αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει κάνει το ίδιο! 

Πρόκειται για την Κλέλια Πανταζή  η οποία σε συνέντευξη της και παραδέχτηκε πως υπάρχει βίντεο που έχει γυρίσει σύντροφός της με την ερωτική τους συνεύρεση με κινητό!

 
Στο μεταξύ έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε πως όλο και περισσότερο ζευγάρια προτιμούν πλέον να μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις και να τις παρακολουθούν αργότερα…
 
Αναλυτικότερα μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την δημοσιογράφο Ann Summers, για λογαριασμό της Daily Mail, σε δείγμα πέντε χιλιάδων γυναικών, αποκάλυψε ότι περισσότερες  από τις μισές γυναίκες στη Βρετανία (55%) βλέπουν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τουλάχιστον μία φορά το μήνα ενώ το 40% παραδέχθηκε ότι βλέπει σε εβδομαδιαία βάση.
 
Η ίδια  έρευνα η οποία προχώρησε ένα βήμα περισσότερο έδειξε πως μια στις δέκα Βρετανίδες παρακολουθούν ταινίες πορνό σε καθημερινή βάση με το 73% να προτιμά αυτές με πιο χαλαρό περιεχόμενο ενώ το 31% δείχνει προτίμηση σε  ταινίες που περιέχουν διάφορα φετίχ.
 
 Η νέα τάση στα ζευγάρια της Βρετανίας είναι να βιντεοσκοπούν οι ίδιοι τον εαυτό τους την στιγμή του sεx με το ποσοστό να αγγίζει το 40%.
 
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που  τεκμηριώθηκε από την ίδια έρευνα σχεδόν όλες οι γυναίκες (96%) έχουν παρακολουθήσει ερωτική ταινία, έστω και μια φορά με έναν σύντροφό τους, ενώ πάνω από τις μισές ( 58%) ισχυρίστηκε ότι είχε θετική επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή και κατά συνέπεια στη σχέση τους.
 
iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: