Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τι έκαναν στην Βραζιλία κανιβαλιστές



Μπορεί ο Σουίνι Τοντ και η Μις Λόβετ να είναι απλώς ένα τρομακτικό παραμύθι, ωστόσο στη Βραζιλία πήρε σάρκα και οστά από ένα ζευγάρι κανίβαλων που σκότωναν γυναίκες και τις έκαναν γέμιση για τις πίτες που πούλαγαν.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία τουλάχιστον δύο γυναικών, τις οποίες έτρωγαν και με τη σάρκα τους γέμιζαν γλυκά.

Ο άνδρας, η γυναίκα του και η ερωμένη του συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2012 στην πόλη Γκαράνχουνς της Βραζιλίας και ομολόγησαν τα εγκλήματα, ενώ η δίκη τους ξεκινάει σε λίγες ημέρες

Πρόκειται για τους Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε ντα Σιλβέιρα, τη σύζυγό του Ιζαμπέλ Κριστίνα Πίρες και την ερωμένη του Μπρούνα Κριστίνα Ολιβέιρα ντα Σίλβα που ζούσε με το ζευγάρι. Οι 3 τους φαίνεται πώς δελέαζαν γυναίκες στο σπίτι τους με αγγελίες στις οποίες ζητούσαν νταντά.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το iefimerida, βρήκε τα λείψανα των δύο γυναικών στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Κατά τη στιγμή της σύλληψής τους είπαν στην αστυνομία ότι ανήκε σε μια αίρεση που λεγόταν «ο καθαρισμός του κόσμου και η μείωση του πληθυσμού του».

Οι αρχές είπαν ότι οι τρεις τους έφτιαχναν πίτες τα οποία έτρωγαν οι ίδιοι ή τα πουλούσαν σε γειτονικά χωριά.

Λίγο μετά τη σύλληψή τους, η αστυνομία βρήκε ένα βιβλίο 50 σελίδων με σχιζοφρενικές αποκαλύψεις γραμμένες από την Σιλβέιρα. Σε αυτές αναφέρει ότι άκουγε φωνές και είχε εμμονή με τη δολοφονία γυναικών. 


Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: