Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ακόμη δύο πρόσωπα στο κελί για την δολοφονία της Λάρνακας


Σε άλλες δύο συλλήψεις σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση δολοφονίας του 22χρονου Αγγλοκύπριου Michael Antony Luis Μηνά, προέβη σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι «στα πλαίσια των ερευνών της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης του φόνου εκ προμελέτης του 22χρονου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ατόμων, ενός 27χρονου και ενός 34χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν στη Λάρνακα το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης».

Πρόσθεσε ότι "φαίνεται ότι τα δύο άτομα είχαν μεταφέρει τον 17χρονο έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 22χρονος στην πάροδο της οδού Τουσχανέ στη Λάρνακα". Οι δύο ισχυρίζονται ωστόσο ότι δεν γνώριζαν το πρόσωπο και ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης φαίνεται ότι μόλις ο 17χρονος είδε το αυτοκίνητο του θύματος βγήκε από το όχημα στο οποίο βρισκόταν και έτρεξε προς τον 22χρονο. Τα δύο άτομα άκουσαν κραυγές και μόλις ο 17χρονος επέστρεψε τρέχοντας στο αυτοκίνητο, ο ένας από τους δύο αντιλήφθηκε τι έγινε και ετράπη σε φυγή.

Ο 17χρονος ανάγκασε τον οδηγό του αυτοκινήτου να τον μεταφέρει στο σημείο όπου η Αστυνομία εντόπισε το μαχαίρι, το φονικό όπλο δηλαδή. Μόλις όμως ο 17χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις.
Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους με την κατηγορία της συνέργιας σε διερευνόμενη υπόθεση φόνου.


http://www.sigmalive.com/news/local/181623/alles-dyo-syllipseis-gia-tin-ypothesi-dolofonias-sti-larnaka#sthash.h2wPEzLT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: