Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία, σημείωσε το καλαθοσφαιρικό τουρνουά του Α' Δημοτικού σχολείου Πάφου(Νεοφύτειου)


 "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

    Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, το πρώτο καλαθοσφαιρικό τουρνουά, του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου(Νεοφύτειου), το οποίο έγινε σε συνεργασία με την καλαθοσφαιρική Ακαδημία του PIZZA ROMA ATLANTAS. Στο προαύλιο του Α' Δημοτικού Σχολείου, βρέθηκαν 130 παιδιά, τα οποία πέραν από την συμμετοχή τους στο τουρνουά, πέρασαν μια υπέροχη Κυριακή, στην παρουσία των γονιών τους και των δασκάλων τους. 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γονέων του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου(Νεοφύτειου) Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε : "Το τουρνουά μας, ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, αφού οι συμμετοχές ήταν πέραν των 100, μαζέψαμε 800 ευρώ, για ένα ιερό σκοπό και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους, για την προσφορά τους, όμως ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους χορηγούς της εκδήλωσης μας , το καφέ ARABICA, το χημείο Diagnosis Laboratory center, του Στέφανου Γιουκκά το πρατήριο βεντζίνης ESSO του Στέφανου Στεφάνου και τη ROMA PIZZA. Επίσης πολλές ευχαριστίες  στη διευθύντρια μας κυρία Αναστασία Αρτέμη, τους δασκάλους του Α' Δημοτικού, για τη βοήθειά τους, τον Θανάση Μαστορή και τους προπονητές της καλαθοσφαιρικής Ακαδημίας  PIZZA ROMA ATLANTAS  καθώς επίσης και τους εθελοντές γονείς."

    Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: " Λαμβάνοντας ως δεδομένο την πολύ μεγάλη επιτυχία του τουρνουά μας ,οι φίλοι γονείς και τα παιδιά μας, να είναι σίγουροι, ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες εκδηλώσεις και στην προσπάθεια μας αυτή θα εμπλέξουμε και άλλα γειτονικά σχολεία, για να κάνουμε μαζί, παρόμοιες εκδηλώσεις. Ήδη το Δημήτρειο Δημοτικό επικοινώνησε μαζί μας και είναι κάτι που μας ικανοποιεί και μας δίνει δύναμη, για να συνεχίσουμε , για το ευρύτερο πάντοτε καλό των παιδιών μας.  Στους πρώτους νικητές, στις τρεις κατηγορίες, δόθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και μετάλλια, ενώ σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: