Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του μακελιού στο Μικρολίμανο

Κοινός κακοποιός, με πλούσια δράση στον υπόκοσμο, και με διάγνωση «ψυχικά διαταραγμένης προσωπικότητας», είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αλβανός που πυροβόλησε αδιάκριτα εναντίον θαμώνων σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, ξημερώματα Σαββάτου, τραυματίζοντας 11 ανθρώπους.


Ανάμεσα σε αυτούς είναι και μία κοπέλα που έχει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου, και όλοι έχουν δώσει καταθέσεις στην αστυνομία. Όπως είπε χθες και αξιωματικός της αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, «είναι θαύμα που δεν είχαμε δεκάδες νεκρούς».
Ο καταζητούμενος δράστης διασκέδαζε και αυτός στο νυχτερινό κέντρο, αλλά κάποια στιγμή αποχώρησε, για να επανέλθει μετά από περίπου 15 λεπτά και να αρχίσει να πυροβολεί αδιάκριτα, μέσα στο κέντρο, με όπλο τύπου καλάσνικοφ. Μέσα στον πανικό, κατάφερε να φύγει ανενόχλητος, με το ίδιο ταξί που ήρθε, και έκτοτε η αστυνομία «χτενίζει» όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, ελέγχοντας με μπλόκα και τις εισόδους και εξόδους του, για να τον βρει.
Πρόκειται για «ιδιαίτερα επικίνδυνο, σεσημασμένο κακοποιό», με μεγάλο κύκλωμα που εκδίδει γυναίκες. Σχεδόν σίγουρο θεωρούν άνδρες από την Ασφάλεια ότι ο δράστης είναι ο ίδιος με αυτόν που γάζωσε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες άλλο νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή στου Μεταξουργείου, με θύμα έναν 44χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.


http://ikypros.com/?p=61938#sthash.4Trgr4qd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: