Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δείπνο υψηλής απόλαυσης με τελικό προορισμό το Σοκολατένιο Παράδεισο της Εβδομάδας Σοκολάτας


Μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας με μοναδικές πινελιές σοκολάτας, φτιαγμένες στην πιο δημιουργική τους μορφή, απόλαυσαν όσοι παρακάθισαν στο δείπνο που παρέθεσε το Ξενοδοχείο Four Seasons, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στην κομψή ατμόσφαιρα του εστιατορίουVivaldi.
 

Το Gala Dinner ήταν μια απολαυστική πρεμιέρα για την έναρξη της«Εβδομάδας Σοκολάτας», που για δέκατη χρονιά έρχεται να δελεάσει τους λάτρεις του πιο γλυκού πειρασμού και να ξετρελάνει τους αμετανόητους σοκολατομανείς, από τις 14 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2014 στο Colors Café.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ και έμπειροι γευσιγνώστες, έζησαν μια πραγματική εμπειρία υψηλής απόλαυσης με αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς.
O Executive Chef του Ξενοδοχείου Four Seasons και η ομάδα του, επιφύλασσαν στους προσκεκλημένους, μια ακαταμάχητα απολαυστική βραδιά, με γκουρμέ ορεκτικά και κυρίως πιάτα. Το δείπνο άρχισε με κιτρινόπτερο τόνο τατάκι με ασιατικά αρωματικά, αβοκάντο ταρτάρ και βινεγκρέτ ανανά. Στις αποχρώσεις των γεύσεων προστέθηκαν σολωμός Νορβηγίας ψημένος En Sous - Vide, πουρές σελινόριζας και τραγανή σαλάτα από φινόκιο και πορτοκάλι. Η γαστρονομική εμπειρία συνεχίστηκε με σιγοψημένο μοσχαρίσιο φιλέτο, κανελόνι αγκινάρας, κρέμα καρότου και μοσχαρίσιο αρωματισμένο ζωμό.

Το γαστρονομικό ταξίδι είχε ως τελικό προορισμό, το  «Σοκολατένιο Παράδεισο»... ένα μοναδικό Chocolate Party που ετοίμασαν με φαντασία και εκπληκτική δεξιοτεχνία ο Pastry Chef και η ομάδα του. Δημιούργησαν μια πανδαισία γεύσεων με εμπνευσμένες και εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες, αλλά και εναρμονισμένες πινελιές βραζιλιάνικης σοκολάτας Boa Sentenca, που αναστάτωσαν γλυκά τις αισθήσεις, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους στη βελούδινη γοητεία και στη μαγευτική γεύση της σοκολάτας.


Εβδομάδα Σοκολάτας

Η δυνατή γεύση κακάο και οι πλούσιες αρωματικές νότες εσπεριδοειδών της σοκολάτας Boa Sentenca, θα κερδίσουν φέτος τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσουν μια ακαταμάχητη ελκυστική υπεροχή στη συλλογή των σοκολατοδημιουργιών, που ο Pastry Chef του Colors Café και η ομάδα του ετοιμάζουν ειδικά για την «Εβδομάδα Σοκολάτας».

Η παραγωγή της εξαιρετικής σοκολάτας Boa Sentenca, είναι περιορισμένη και το Four Seasons είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, που έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιεί στην παρασκευή γλυκών.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25858000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: