Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τι έκανε ο Πούτιν στην σύζυγο του πρωθυπουργού της Κίνας


Μπορεί να είχε τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε ξανά στο... στόχαστρο έντονων επικρίσεων, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της συνόδου των χωρών του Ειρηνικού, στο Πεκίνο.

Αφορμή η απόφασή του να φερθεί ως τζέντλεμαν και να τυλίξει την Πρώτη Κυρία της Κίνας -που προφανώς κρύωνε- με μία κουβέρτα, ξεπερνώντας και πάλι -σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ- άλλη μια διπλωματική «κόκκινη» γραμμή.

Κατά τη διάρκεια δείπνου στο πλαίσιο της συνόδου, ο Πούτιν καθόταν δίπλα στη σύζυγο του προέδρου της χώρας, Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος την ώρα που έγινε το σκηνικό με την γυναίκα του και τον Ρώσο πρόεδρο, μιλούσε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα!

Τι και αν τον περασμένο χρόνο είχε κάνει το ίδιο με την Άνγκελα Μέρκελ; Οι Κινέζοι όχι μόνο δεν προσπέρασαν, αλλά έκαναν μεγάλο θέμα το περιστατικό, με τα κινεζικά ΜΜΕ να μεταδίδουν συνεχώς τις τελευταίες ώρες το βίντεο και τις φωτογραφίες στις οποίες ο Πούτιν φαίνεται να παίρνει κάτω από το τραπέζι κάτι που μοιάζει με μικρή κουβέρτα και να καλύπτει στη συνέχεια τους ώμους της Πρώτης Κυρίας της Κίνας.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα η Πενγκ Λιουάν απεικονίζεται να βγάζει από πάνω της την κουβέρτα και να φορά ένα μικρό παλτό, το όποιο της έδωσαν οι βοηθοί της.

Το θέμα έκανε τον γύρο των social media και προκάλεσε ένα μικρό σκάνδαλο στην Κίνα, όπου τέτοιου είδους συμπεριφορές, φαίνεται ότι δεν είναι αποδεκτές, κυρίως μάλιστα αν πρόκειται για τη σύζυγο του προέδρου της χώρας...



madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: