Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Η αστυνομία απέτρεψε φονικό στην Πάφο


Δολοφονικό κτύπημα απέτρεψε η αστυνομία σε βάρος δύο προσώπων από την Πάφο. 
Το συμβόλαιο θανάτου, φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να υπογράφηκε μεταξύ Βρετανού και τριών Βούλγαρων οι οποίοι έφθασαν στο νησί για την εκτέλεση του συμβολαίου. 


Πρόκειται για τρία πρόσωπα από την Βουλγαρία, τα οποία σύμφωνα με την Ιντερπόλ, είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται σε παράνομες εγκληματικές ενέργειες.  
Η αστυνομία απέτρεψε την δολοφονία μετά από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη έπαυλη στην Πάφο, βρίσκονται τρία πρόσωπα χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.   Τα μέλη της αστυνομίας που έφθασαν στην σκηνή εντόπισαν τα τρία πρόσωπα και δύο φωτογραφίες προσώπων από την Πάφο. 

Με βάση τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν κλήθηκαν για κατάθεση τα εν λόγω πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία εξέφρασαν υπόνοιες εναντίον Βρετανού με τον οποίων είχαν οικονομικές διαφορές. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ένας εκ των δύο, ο Βρέτανος φέρεται να προσέλαβε τους τρεις Βούλγαρους για να τον σκοτώσουν.   Αμέσως αναζητήθηκε από την αστυνομία τόσο ο Βρετανός όσο και η συμβία του οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι και καταζητούνται.

Οι τρεις Βούλγαροι, ισχυρής σωματικής διάπλασης, συνελήφθησαν και παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για τέσσερεις μέρες.   Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ίδιοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, και υποστηρίζουν ότι βρίσκονται στο νησί για διακοπές.   Και τα πέντε πρόσωπα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνομωσίας προς διάπραξη φόνου. 


http://www.sigmalive.com/news/local/176243/symvolaio-thanatou-apetrepse-i-astynomia-stin-pafo#sthash.Q15jVYui.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: