Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πισσούρι. Σεμινάριο «Kυπριακή Παραδοσιακή κουζίνα»


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα πολυεπιχειρισιακά προγράμματα του «Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΛΠΙΣ Τουρισμού και φιλοξενίας σεμινάρια» .

Οι συμμετοχές στα σεμινάρια είναι αθρόα  από τους επαγγελματίες στην επισιτιστική βιομηχανία παγκύπρια, οι οποίοι μένουν πολύ ικανοποιημένοι από την παρακολούθηση των ειδικών σεμιναρίων που διεξάγονται από έμπειρους εκπαιδευτές για την επισιτιστική βιομηχανία. 


Στο σεμινάριο για την «Kυπριακή Παραδοσιακή κουζίνα και πρακτικές υγιεινής τροφίμων»  παρουσιάσθηκε στο Πισσούρι στο Εστιατόριο «Ο Βρακάς» Το σεμινάριο παρουσίασε ο έμπειρος Αρχιμάγειρας εκπαιδευτής  Στέφανος Χρυσάνθου Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο μερικοί από τους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια επιδοτούνται από την Αν ΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: