Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πράσινο Κτίριο η Medochemie στα Περιβαλλοντικά Βραβεία Green Dot


Το Περιβαλλοντικό Βραβείο «Πράσινο Κτίριο» κατέκτησε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie στα Περιβαλλοντικά Βραβεία Green Dot 2014.


Η νέα αυτή διάκριση της Medochemie, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την περιβαλλοντική ευαισθησία που επιδεικνύει η Βιομηχανία και την προσπάθεια που καταβάλλει για την προστασία του περιβάλλοντος και για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Το Βραβείο αυτό, αποτελεί αναγνώριση της πρωτοποριακής εγκατάστασης  Φωτοβολταϊκού Πάρκου ισχύος 150 KW. Η εγκατάσταση του στην εργοστασιακή μονάδα της Medochemie, τροφοδοτεί «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο της Αρχής Ηλεκτρισμού και βοηθά στη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

H Medochemie κέρδισε το Βραβείο «Πράσινο Κτίριο» μετά από συμψηφισμό των ψήφων του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από ανθρώπους που εμπλέκονται ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση των «πράσινων» πρακτικών.

Τα Περιβαλλοντικά Βραβεία της Green Dot, διοργανώνονται  για 4η συνεχή χρονιά, με στόχο την αναγνώριση επιχειρήσεων, οργανισμών και προσωπικοτήτων, που ξεχώρισαν με τις δράσεις τους στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην προώθηση των περιβαλλοντικών πολιτικών του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: