Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Εκρηκτική η 27χρονη Αλεξάνδρα. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κόρη της διάσημης ψυχολόγου Κάρμεν Χάρα, η 27χρονη Αλεξάντρα, εκτός από εντυπωσιακή είναι επίσης και μορφωμένη, αφού στη χώρα της είναι καταξιωμένη συγγραφέας και ψυχολόγος που δίνει εμψυχωτικές συμβουλές ζωής για γυναίκες.

 

Οταν τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν εξώφυλλο στο Playboy της Ρουμανίας. Ομως ενώ στην αρχή ντρεπόταν να δείξει τα οπίσθια της, όλα άλλαξαν μετά την γυμνή φωτογράφηση της Καρντάσιαν.

«Κάποιος παρατήρησε ότι το μέγεθος των οπισθίων μου (109 εκατοστά) είναι μεγαλύτερο από της Κιμ Καρντάσιαν (101 εκατοστά). Τώρα είμαι συνεχώς στα περιοδικά και τις εφημερίδες της χώρας μου ως η Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν» αναφέρει μιλώντας στην Daily Mail.

Εκτός από τα οπίσθια ωστόσο, η Αλεξάντρα έχει και ένα ακόμα κοινό με την Κιμ Καρντάσιαν: ακριβό γούστο. Συγκεκριμένα έχει στην κατοχή της μία Mercedes S 550 2015 αξίας 95,000 λιρών και μία Mercedes CLS 550 αξίας 63,000 λιρών.
Ωστόσο παρά τη δημοσιότητα που έχει στη χώρα της, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου πληρώνεται για να μιλάει σε εκδηλώσεις και σεμινάρια.

alexadra1 alexadra2 alexadra3 alexadra4 alexadra5 Life Coach Surprised To Find Her Rear In The Spotlight alexadra7 Life Coach Surprised To Find Her Rear In The Spotlight alexadra9
alexadra


BeautifulLife.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια: