Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα υπό λειτουργία ξενοδοχεία στην Πάφο έτοιμα για τα Χριστούγεννα


Όσα ξενοδοχεία δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω της χειμερινής περιόδου προχωρούν στις ανάλογες διευθετήσεις ώστε να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν τους πελάτες τους, ντόπιους και ξένους σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Ευριπίδη Λοιζίδη.



Ο κ. Λοιζίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως μπορεί αρκετά ξενοδοχεία στην Πάφο να είναι κλειστά ωστόσο πάνω από τις μισές κλίνες δηλαδή 16 χιλιάδες κλίνες  είναι ανοιχτές την χειμερινή περίοδο , προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως από τις 28 χιλιάδες κλίνες που διαθέτει η επαρχία Πάφου  έκλεισαν οι 12 χιλιάδες.Όσα ξενοδοχεία δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω της χειμερινής περιόδου προχωρούν στις ανάλογες διευθετήσεις ώστε να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν τους πελάτες τους, ντόπιους και ξένους σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Ευριπίδη Λοιζίδη.


Οι επισκέπτες συνέχισε, “ που θα επιλέξουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους την Πάφο θα βιώσουν την μαγεία των γιορτών αφού οι ξενοδόχοι φρόντισαν από νωρίς να αρχίσουν τις προετοιμασίες τους για να υποδεχθούν τους πελάτες τους σε περιβάλλον πραγματικά εορταστικό”.

Ο κ. Λοιζίδης σημείωσε επίσης πως οι ξενοδόχοι της Επαρχίας απευθύνονται ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας και τους προκαλούν να επισκεφτούν την Πάφο για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Λοιζίδης είπε πως η φετινή χειμερινή περίοδο είναι οριακά καλύτερη κυρίως από ξένους τουρίστες.

Παρατήρησε επίσης αυτή την περίοδο κινείται η Πάφος κυρίως με την Βρετανική αγορά , τη Ρωσική αγορά ενώ – όπως είπε- ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η Γαλλική αγορά που είναι και νέα αγορά για την Επαρχία.
Σε σχέση με τις πτήσεις, σημείωσε πως αυτές έχουν ελαφρώς αυξηθεί για το χειμώνα και εκτίμησε πως οι επισκέπτες αν λάβουν καλές υπηρεσίες θα μείνουν ευχαριστημένοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: