Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Θα δίδονται δωρεάν μπογιές στους πληγέντες των πλημμύρων στη Λάρνακα


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Λάρνακα. Παράλληλα ιδιώτες άρχισαν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για να προσφέρουν δωρεάν βοήθεια στους πληγέντες.


Μιλώντας στο SigmaLive, ο Έπαρχος Λάρνακας, Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, δήλωσε ότι ο αριθμός των κατεστραμμένων οικιών έφτασε σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα 187, ενώ ο αριθμός των οχημάτων που έχουν υποστεί ζημιές ξεπερνά τα 200.

Ο Έπαρχος Λάρνακας, είπε ότι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών, κάτι που θα επιτρέψει να κινηθούν τα πράγματα με πιο γοργούς ρυθμούς. Στόχος της Κυβέρνησης, όπως είχε δηλώσει ο Υπουργός Εσωτερικών, είναι να δοθεί μέρος των αποζημιώσεων πριν το τέλος του χρόνου.

Δωρεάν μπογιές σε πληγείσες οικογένειες
Πάντως ιδιοκτήτης καταστήματος μπογιών από τη Λάρνακα, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να βοηθήσει τις πληγείσες οικογένειες παρέχοντας τους δωρεάν μπογιές για τις επιδιορθώσεις των οικιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην επαρχιακή διοίκηση στα τηλέφωνα 24-801801 ή 24-801713 για περισσότερες πληροφορίες.
Στις 15.30, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη Λάρνακα, υπό τον Έπαρχο, παρουσία των Δημάρχων Λάρνακας και Αραδίππου, άλλων αρμοδίων, προκειμένου να γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και να δοθούν περαιτέρω οδηγίες.

http://www.sigmalive.com/news/local/190001/dorean-mpogies-stous-pligentes-ton-plimmyron-sti-larnaka#sthash.lOa3AdzC.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: