Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ανδρέας Μασσούρας. Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου

Ανδρέας  Μασούρας, Η υποψηφιότητα Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για την Πάφο


Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου, του Κινήματος Οικολόγων σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε όπως υποστηρίξει στις προσεχείς εκλογές για την δημαρχεία της Πάφου τον λέκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις κ. Ανδρέα Μασούρα. 

Η απόφαση έχει παρθεί αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια στήριξης άλλης υποψηφιότητας που να ικανοποιούσε τα κριτήρια που θέταμε σαν Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου.

Θεωρούμε ότι η δική μας υποψηφιότητα, είναι υποψηφιότητα που ανταποκρίνεται σε αρχές και αξίες που έχουν λαβωθεί και τρωθεί ανεπανόρθωτα στο Δήμο της Πάφου. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου από το Κίνημα Οικολόγων δίνει την εγγύηση στον πολίτη της Πάφου, ότι έχει μια επιλογή για την οποία μπορεί να είναι σίγουρος, ότι η ψήφος του δεν πάει χαμένη.

Είναι μια ψήφος για κάθαρση και διαφάνεια, μια τοποθέτηση υπέρ της ανανέωσης της πολιτικής και της ελπίδας στους νέους ανθρώπους. 

Καλούμε σε συμπόρευση όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους πολίτες της Πάφου, για να ανατρέψουμε το κατεστημένο, που λυμαίνεται και ρυπαίνει την πόλη μας.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών
Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου





andreas green1
Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ανδρέας Μασούρας γεννήθηκε στις 22/12/1980.
Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου. Μετά την στρατιωτική του θητεία σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατά την διάρκεια των σπουδών του ασκούσε παράλληλα την μάχιμη δημοσιογραφία σε μεγάλες εφημερίδες. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc στην Παγκοσμιοποίηση των Μέσων και του Πολιτισμού από το Πανεπιστήμιο Glamorgan της Ουαλλίας και του ερευνητικού τίτλου MPhil στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Brighton. Συνέχισε τις διδακτορικές του σπουδές του στο Monarch Business School της Ζυρίχης (Doctor of Management). Παρακολούθησε επίσης σειρά ερευνητικών σεμιναρίων πολιτικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.
Είναι  επισκέπτης ερευνητής σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως στο Πανεπιστήμιο Fordham των Ηνωμένων Πολιτειών. Σήμερα είναι Λέκτορας Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.
Κατά το τελευταίο παγκύπριο συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων εκλέγηκε Β’ Αντιπρόεδρος. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Νέων Επιστημόνων και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Οικολογικών και Κοινωνικών Μελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: