Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δίδυμα αδέρφια


Με αιμάτωμα στο κεφάλι, διασωληνωμένος στο Νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 19χρονος στρατιώτης από το Αυγόρου, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ομοχώριος του.
Ο δίδυμος αδελφός του, επίσης στρατιώτης, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή αλλά εκτός κινδύνου.
Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα όταν 16χρονος από το Αυγόρου οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο της Κοινότητας.  Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητο του και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο μοτοποδήλατα στα οποία επέβαιναν τα δύο αδέλφια.

Από τη σύγκρουση τα δύο δίδυμα 19χρόνα αδέλφια που είναι στρατιώτες από το Αυγόρου, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Αμμοχώστου. 

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας 19χρονος φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι έτσι  κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νευροχειρουργικό Τμήμα. Ο δεύτερος 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή αλλά εκτός κινδύνου.

Στον 16χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος από το δυστύχημα δεν έπαθε τίποτε, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο 19χρονοι οδηγοί των μοτοποδηλάτων δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου, ενώ ο 16χρονος οδηγός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην παρουσία των γονέων του.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=14659&catid=9#sthash.S1172VTO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: