Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

"Τέλος ο Γολγοθάς για τη Μαρία"


Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Διονύσης Χιώτης.
Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως η Μαρία Μόκα που εδώ και έξι χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, είναι πλέον καλά!


Υπενθυμίζουμε πως ο Χιώτης ήταν από τους μπροστάρηδες στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης ώστε να γίνει καλά η Μαρία.

«Η μαγνητική η οποία έκανε χθες έδειξε ότι υπάρχουν κάποια σώματα καρκίνου τα οποία, όμως, είναι νεκρά και ότι από σήμερα σταματά όλες τις χημειοθεραπείες τις οποίες έκανε. Μετά από έξι χρόνια ασθένειας, ο Γολγοθάς της Μαρίας έλαβε οριστικά τέλος. Ο πανάγαθος Θεός, μετά από μια σκληρή δοκιμασία, της έδωσε πίσω το πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία της. Θα ήθελα, εκ μέρους της οικογενείας της Μαρίας, να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε για την μικρή και ο Θεός να δίνει υγεία σε σας και στις οικογένειές σας».«Φίλοι μου έχω να σας ανακοινώσω ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Μόλις δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τη Γερμάνια. Ήταν η Μαρία Μόκα οποία μου ανακοινώσε ότι έγινε αυτό που όλοι ευχόμασταν. Η Μαρία είναι πλέον καλά!», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει.

Και καταλήγει: «Όσο αφορά στο υπόλοιπο των χρημάτων που έχουν μείνει στην τράπεζα μετά το κούρεμα των καταθέσεων το 2012, μετά τις όποιες διαδικασίες θα χρειαστούν, θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις τις όποιες υπάρχουν παιδιά με προβλήματα υγείας. Επίσης να σας ενημερώσω ότι για το "κουρεμένο" ποσό, ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης».

SentraGoal 

Δεν υπάρχουν σχόλια: