Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Βούτηξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από δύο κατοικίες στην Λεμεσό


Χρηματικό ποσό πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από δύο κατοικίες στη Λεμεσό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.   Διάρρηξη στη μία κατοικία, κλοπή, ίσως εκ των έσσω στη δεύτερη. Ψάχνει τους δράστες η αστυνομία.


Η διάρρηξη στην πρώτη κατοικία από όπου κλάπηκε το ποσό των σαράντα χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε χθες το απόγευμα, σε οικία ιδιοκτησία 53χρονου στον Άγιο Νικόλαο.  Οι δράστες εισήλθαν εντός της κατοικίας αφού έσπασαν τη ξύλινη πόρτα του υπνοδωματίου.  Στη συνέχεια αφού έκαναν φύλο και φτερό το χώρο εντόπισαν κρυμμένα τα χρήματα, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης με την επιστροφή του στην κατοικία του.  Ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή για έρευνες και ανακρίσεις, οι δράστες όμως παραμένουν άφαντοι.

Άφαντος παραμένει ο μακρυχέρης που άρπαξε χρηματικό ποσό 15 χιλιάδων ευρώ από κατοικία στη Γερμασόγεια ιδιοκτησία 62χρόνου.  Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, το χρηματικό ποσό το οποίο είχε φυλαγμένο σε ειδικό κουτί εντός του αποχωρητηρίου της κατοικίας του, έκανε φτερά.  Όπως διαφάνηκε από τις έρευνες της αστυνομίας δεν υπήρξε παραβίαση για είσοδο της κατοικίας, ούτε του κουτιού και οι ανακριτές εκτιμούν ότι τη κλοπή διάπραξε πρόσωπο που είχε πρόσβαση εντός της κατοικίας. Ήδη ο 62χρονος έχει κάνει λίστα με τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι του και ήδη κάποια από αυτά καλούνται για ανάκριση στην αστυνομία. 


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=14740&catid=9#sthash.ryuVKhP9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: