Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αποσύρεται η διασημότερη πρωταγωνίστρια πορνό

Η Lisa Ann, η διασημότερη πρωταγωνίστρια πορνό της κατηγορίας MILF (αρκτικόλεξο για το Mothers I Like to F*** – Μαμάδες που θα ήθελα να «πάρω»), ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, σκορπώντας απογοήτευση στα εκατομμύρια των θαυμαστών της ανά τον κόσμο.


 Στα 42 της, αποφάσισε να σταματήσει μια καριέρα που της απέφερε πολλά εκατομμύρια. Αν και δεν θα βρίσκεται μπροστά από την κάμερα όμως, θα αξιοποιήσει την πλουσιότατη εμπειρία της ως παραγωγός ή σκηνοθέτης, αισθησιακών ταινιών πάντα, ως είναι φυσικό.
 Η ύψους 1,57 Lisa Ann, έκανε θραύση όταν υποδύθηκε την (άκρο)δεξιά Αμερικανίδα πολιτικό Σάρα Πέιλιν σε μια της ταινία, ενώ συνολικά στην καριέρα της έχει παίξει, ούτε λίγο ούτε πολύ σε 289(!!!) ταινίες μπαίνοντας έτσι στο «Hall of Fame» του πορνό.
 Η Lisa ανακοίνωσε την απόσυρσή της, στους θαυμαστές της με ένα 10σέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα μέσω facebook. Για να καταλάβει κανείς πόσο δημοφιλής είναι και στην Ελλάδα η εν λόγω, στις 10 κορυφαίες αναζητήσεις στα ελληνικά για πορνό, καταλαμβάνει την 7η θέση και είναι το μόνο όνομα που περιλαμβάνεται στη λίστα.
 Η τελευταία σελίδα του σημειώματός της, αναφέρει: «Σας ευχαριστώ όλους για τη ζωή που μου επιτρέψατε να ζήσω, για τόσα χρόνια. Όσo για τα χρόνια που έπαιζα για να σας κάνω χαρούμενους να το ξεκαθαρίσω. Ήταν όλα πραγματικά και τέτοιο είναι και αυτό (το χειρόγραφο). Και έτσι είμαι και εγώ. Η πραγματική Lisa Ann».
 Στο υπόλοιπο χειρόγραφο, η διάσημη πρωταγωνίστρια, δηλώνει ότι θα ξεκινήσει άμεσα να γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και πέρα στόχος της είναι να διαπρέψει στο fantasy football.


http://ikypros.com/?p=68497#sthash.fjKcnwHh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: