Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθερη η σύζυγος του Σάββα Βέργα


Μετά τα όσα αποκάλυψε χθες σε θεληματική του κατάθεση ο πρώην δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας αλλά και το γεγονός πως φαίνεται να παραδέχτηκε ενοχή στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, η σύζυγός του Σοφία, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί.


Φαίνεται ότι,  αυτή ήταν  η συμφωνία που έκανε ο Σάββας Βέργας με την αστυνομία για να υπογράψει την κατάθεση που έδωσε και στην οποία φαίνεται να εμπλέκει δύο βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους στις μίζες του ΣΑΠΑ.


Να σημειωθεί ότι, η σύζυγος του πρώην δημάρχου Πάφου είχε συλληφθεί χθες στο σπίτι της από την αστυνομία διότι, σύμφωνα με την κατάθεση Δρακόπουλου, είχε καταθέσει στο όνομά της περίπου το ποσό των 85 χιλιάδων ευρώ σε Ελληνική τράπεζα.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, επεσήμανε ότι η κ. Αποστολίδου, απολύθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, αφού όπως είπε δεν δικαιολογείτο άλλο η κράτησή της. 
Ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε ότι το περιεχόμενο της κατάθεσης του πρώην Δημάρχου, θα αποτελέσει αντικείμενο σύσκεψης μεταξύ της αστυνομίας και της νομικής υπηρεσίας.

Παράλληλα, είπε ότι τα ονόματα που κατονομάσει ο Σάββας Βέργας, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ή εαν αυτό προκύψει τότε όπως είπε θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: