Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα ταξί έκλεισαν τους δρόμους στην Κύπρο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν μεταξύ των ωρών 06.30-10.30 οι οδηγοί ταξί σε ολόκληρη την Κύπρο με επίκεντρο την Λευκωσία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει ενώπιόν της  η Αστυνομία, οι οδηγοί έχουν πρόθεση να κλείσουν κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.


Με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιήθηκε  στο Αρχηγείο Αστυνομίας σύσκεψη υπό την Προεδρία του Υπαρχηγού της Αστυνομίας στην οποία κλήθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αστικών και Αγροτικών ταξί. Στόχος της συνάντησης ήταν να βρεθούν λύσεις αλλά και να πεισθούν οι οδηγοί να μην προχωρήσουν στην αποκοπή δρόμων που θα έχει ως επακόλουθο την ταλαιπωρία του κοινού.
Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας τόνισε ότι «αναμφίβολα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας είναι κεκτημένο δημοκρατικό δικαίωμα κάθε ομάδας πολιτών όμως παράλληλα έχουν και υποχρέωση να σέβονται και το δικαίωμα των υπόλοιπων πολιτών να διακινούνται ελεύθερα. Ως Αστυνομία είπε, θα παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση στους διαδηλωτές, νοούμενου ότι παραμένουν στα πλαίσια της νομιμότητας χωρίς να προσβάλλονται ή και να πλήττονται τα δικαιώματα άλλων πολιτών. Σε αντίθετη περίπτωση, η Αστυνομία είναι αναγκασμένη να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για διατήρηση της νομιμότητας».
Σε περίπτωση που τελικά πραγματοποιηθεί η εκδήλωση διαμαρτυρίας αναμένεται να δημιουργηθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και γι’ αυτό παραθέτουμε εναλλακτικά δρομολόγια για διευκόλυνση των οδηγών.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Συμβολή Στροβόλου με Αθαλάσσας Λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ
Κυκλικός κόμβος Προεδρικού Λεωφόρος Ακροπόλεως
Λεωφόρος Προδρόμου
Λεωφόρος Ελαιώνων

Διασταύρωση Γρίβα Διγενή – Αγίου Προκοπίου – Αρχαγγέλου 28ης Οκτωβρίου Μακεδονίτισσα
Κυκλικός κόμβος ΔΙΑ Λεωφόρος Ηρώων Μακεδονίτισσα

Η οποιαδήποτε ταλαιπωρία είναι αναμενόμενη και γι΄αυτό η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται στις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.


http://ikypros.com/?p=66224#sthash.1a9OyUva.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: