Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στην Αθήνα δύο ανακριτές για υπόθεση ΣΑΠΑ. Πάμε για νέες συλλήψεις


Νέα κατάθεση από τον Ελλαδίτη εργολάβο Χρήστο Δρακόπουλο θα πάρουν αύριο ανακριτές του ΣΑΠΑ. Οι δύο έμπειροι αξιωματικοί αναχωρούν στην Αθήνα αύριο τα χαράματα και από την κατάθεση του Δρακόπουλου δεν αποκλείεται να προκύψουν στοιχεία που να δικαιολογούν κι άλλες συλλήψεις.


Στην Αθήνα αναχωρούν αύριο δύο Ανακριτές της υπόθεσης ΣΑΠΑ με σκοπό να συναντηθούν εκ νέου τον Ελλαδίτη Εργολάβο Χρήστο Δρακόπουλο.  Σκοπός να του πάρουν συμπληρωματική κατάθεση ενώ  θα ερωτηθεί και για τα όσα ανέφερε στην θεληματική κατάθεση του ο Σάββας Βέργας καθώς και για καινούργιες μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν και έχουν σχέση με μίζες που δίνονταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.  

Από το περιεχόμενο της κατάθεση του, οι ανακριτές δεν αποκλείεται να εξασφαλίσουν στοιχειά που να δικαιολογούν και νέες συλλήψεις.  Ο Δρακόπουλος θα κληθεί να απαντήσει και για συνάντηση που είχε με τους Βέργα και δυο Δημοτικούς Συμβούλους στην οποία ο τέως Δήμαρχος φέρεται να του ανέφερε πως για να μπορέσει να προωθήσει συμβόλαια του, με τον ΣΑΠΑ, θα πρέπει να έχει, με το αζημίωτο πάντα,  και την συμπαράσταση Δημοτικών ομάδων.  

Η συνάντηση προγραμματίστηκε όπως και την προηγούμενη φορά στην πρεσβεία της Κύπρου. 




http://www.sigmalive.com/news/local/190185/stin-athina-dyo-anakrites-gia-ypothesi-sapa#sthash.qhjUnaAp.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: