Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε ποιες είναι οι πιo τσιγκoύνες stars τoυ Hollywood

Οι αμοιβές τους αγγίζουν αστρονομικά ποσά, αλλά πληροφορίες θέλουν πολλές από αυτές να έχουν... καβούρια στην τσέπη τους. Μάλλον κάποιος τους έχει μάθει πως φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι και εμείς ακόμα να το πάρουμε χαμπάρι.


Ας ξεκινήσουμε από την αγαπημένη σε όλους μας Madonna, η οποία αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραβρεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, φήμες τη θέλουν στο παρελθόν να παζαρεύει ένα σπίτι σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια. Όσο να ναι τα μηδενικά ήταν πολλά και η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε κάπως. Βέβαια δεν είναι λίγοι και όσοι ισχυρίζονται, ότι η σταρ είναι κάπως κακή στις πληρωμές της, όσον αφορά τις συνεργασίες της.

 Όσο για την Barbara Streisand; Αφού δείπνησε σε εστιατόριο κάνοντας λογαριασμό περίπου 450 δολάρια σκέφτηκε, πως ένα φιλοδώρημα των 10 δολαρίων θα ήταν αρκετό για το σερβιτόρο. Λέτε να ξέμεινε από χρήματα και να την κακολογούμε άδικα; Σίγουρα, όμως κάτι τέτοιο θα συνέβη στην Eva Longoria, καθώς παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο της από το πλυντήριο καθαρισμού, άφησε ένα δολάριο στο παιδί... για τον κόπο του.


Η Gisele Bundchen , από την άλλη, γνωρίζοντας πόσο καλό μοντέλο είναι, ζήτησε από κατάστημα υποδημάτων αντί να αγοράσει το ζευγάρι που είχε ερωτευτεί στη βιτρίνα, απλά να της το χαρίσουν. Ξέρετε, το σκέφτηκε ως διαφήμιση και αυτοί μάλλον την παρεξήγησαν.

Τι να πούμε! Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και τα χρήματα τους να τα διαχειρίζονται, όπως οι ίδιες και μόνο επιθυμούν... εμάς ουδείς λόγος δε μας πέφτει.


Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/103461-oi-pio-tsigkoynes-stars-toy-hollywood-i-lista-tha-sas-ekplixei#ixzz3KchEjh6J

Δεν υπάρχουν σχόλια: