Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Αφρικανός βασιλιάς που διοικεί το βασίλειό του μέσω skype

Tο όνομά του είναι Togbe Ngoryifia Céphas Kosi Bansah ή απλά Céphas Bansah. Ο εν λόγω άντρας, είναι βασιλιάς και διοικεί το βασίλειό του, το Hohoe στην νοτιοανατολική Γκάνα της Αφρικής, μέσω skype!


Ο Bansah αποχωρίστηκε το θρόνο του και τους υπηκόους του και μετακόμισε στη Γερμανία εξαιτίας του θεού έρωτα! Ο 66χρονος άντρας αρχικά είχε μετακινηθεί στη Γερμανία στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών, αλλά αντί να επιστρέψει πίσω στο βασίλειό του, εκείνος έμεινε καθώς ερωτεύτηκε την τωρινή γυναίκα του Gabrielle!0
Ο Céphas Bansah απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία του στο Ludwigshafen της Γερμανίας και αφαίρεσαν μια σειρά βασιλικά εμβλήματα, τις κορώνες και τις χρυσές αλυσίδες που είχε κληρονομήσει από τους παππούδες του.
«Οι κλέφτες ανέβηκαν από το μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή, έσπασαν τα γραφεία και λεηλάτησαν τα πάντα», είπε στους The Times.
Ο Basah στέφθηκε βασιλιάς το 1987 μετά τον θάνατο του παππού του. Στη Γερμανία είναι ιδιοκτήτης ενός γκαράζ και εξακολουθεί και είναι ηγέτης για τους 200.000 κατοίκους του Hohoe με τους οποίους επικοινωνεί μέσω skype ή τηλεφωνικά.
Η πραγματικότητα πώντως είναι πως ο βασιλιάς… καλοπερνάει στη Γερμανια, αντίθετα με τους υπηκόους του στη Γκάνα που στερούνται ακόμη και το νερό!


Madata 

Δεν υπάρχουν σχόλια: