Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συλλεκτική φωτογραφία του 1960 στην Σκόπελο


Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στα αποδυτήρια του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ περίπου το ΕΤΟΣ 1960 πρίν απο τον αγώνα του Τοπικού Πρωταθλήματος ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΓΛΩΣΣΑ 5-0 . — με Γιώργος ΚοσμάςΠοθητός ΒαλσαμάκηςΑθανάσιος Νικολάου- ΠρόεδροςΡηγίνος ΧρυσάνθηςΣτεφανής ΤσώνηςΓιάννης Σκιαθίτης,Αριστείδης ( χωροφύλακας)Νίκος ΒλαχάκηςΤάκης ΜυλωνάςΤάσος Βουδούρογλου και Ελευθέριος Τσαλατζίδης (Αντιπρόεδρος).

Υπόθεση ναρκωτικών στην Σκόπελο. Η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο τσάκωσαν δύο πρόσωπα στο Λιμάνι του νησιού με δύο κιλά χασίς

Μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καταπολέμησης διακίνησης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Βόλου, που, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σκοπέλου, έστησαν επιχείρηση χθες το απόγευμα και συνέλαβαν έναν 27χρονο και έναν 59χρονο, κατοίκους Σκοπέλου, την ώρα που ο πρώτος, όταν έφτασε στο λιμάνι του νησιού, παρέδιδε στον δεύτερο μια συσκευασία δύο κιλών χασίς. 

Προσγειώθηκε η ΝΙΚΙ στην Λάρνακα

Με το σχηματισμό υδάτινης αψίδας υποδέχθηκε η Hermes Airports την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ στο αεροδρόμιο Λάρνακας που έφτασε γύρω στις 3 το μεσημέρι. Την υδάτινη αψίδα είχαν σχηματίσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου Λάρνακας τα οποία είχαν παραταχθεί στη πίστα εξυπηρέτησης αεροσκαφών, όταν το αεροπλάνο τροχοδρομούσε με προορισμό το κτίριο του αεροδρομίου.

Eλληνίδα παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή χωρίς εσώρουχα. ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανίστηκε δίχως εσώρουχα σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» και αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας το πήρε είδηση! Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, που ντύθηκε "Catwoman", φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα ανοιχτή από τα πλάγια και φαινόταν ολοκάθαρα ότι δεν φορούσε εσώρουχα! 


Αναβαθμίζεται η Παραλία του Φάρου στην Πάφο και το Αναψυκτήριο Lighthouse Beach Bar. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Άγγιξαν τους 80 χιλιάδες οι άνεργοι στην Κύπρο

Στο 17,5% του ενεργού πληθυσμού και σε απόλυτους αριθμούς στα 78.000 άτομα, αυξήθηκε η ανεργία στην Κύπρο το Δεκέμβριο, από 17,3% το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat. Αύξηση της ανεργίας σημειώθηκε και στην Ελλάδα, στην Ευρωζώνη παρέμεινε αμετάβλητη, ενώ κατέγραψε μικρή μείωση στο σύνολο της ΕΕ.

Αυτός είναι ο 16χρονος μαθητής που πέθανε στον ύπνο του


Ανείπωτη τραγωδία στο σπίτι της οικογένειας - Οι φωνές της μητέρας του άτυχου Γιώργου ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά...
Ο άτυχος μαθητής βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του, στα Διγελιώτικα. Ο 16χρονος Γιώργος έχασε τη ζωή στον ύπνο του και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε
Τα αίτια του θανάτου του ήταν προφανώς παθολογικά αλλά τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. 

Ενίσχυση των κοινών δράσεων στην Πάφο για ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού

Με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου,  οι Δήμοι της Επαρχίας, Κοινότητες Κουκλιών, Νέου χωρίου, ξενοδόχοι και άλλοι συμβαλλόμενοι φορείς και ιδιώτες της επαρχίας  ενισχύουν ακόμη πιο πολύ την κοινή προσπάθεια και προχωρούν  ομαδικά για να ανεβάσουν την Επαρχία ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων και την Πάφο ως ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της μεσογείου για Γαμήλιες τελετές.

Λήγουν οι προθεσμίες για την πληρωμή των πέντε φόρων στην Ελλάδα. «Παλιά» και «ήπια» θα είναι τα πρόστιμα

Αναφορικά με τα πρόστιμα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων διευκρίνισε ότι θα είναι τα «παλιά» και «ήπια». Τελευταία ημέρα για την πληρωμή πέντε φόρων έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι, οι οποίοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες για να τους εξοφλήσουν.

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάφο για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν χθες μεταξύ των ωρών 17:30 με 19:30 το απόγευμα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε δύο υποστατικά για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου.

Εκτός πραγματικότητας τα περί κατασχέσεων ακινήτων για το χαράτσι της ΔΕΗ

Διευκρινίσεις σχετικά με τα σημειώματα που εστάλησαν στους φορολογούμενους και αφορούν στην οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012 δίνουν το υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ  μέσα από κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, υπογραμμίζοντας ότι δεν ισχύουν τα  περί κατασχέσεων ακινήτων για τα ανεξόφλητα ποσά του «χαρατσιού» της ΔΕΗ.

Φτάνει σήμερα στην Κύπρο η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ


Η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ φτάνει σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και η Hermes Airports υποδέχεται το αεροσκάφος με το σχηματισμό υδάτινης αψίδας.
Το αεροσκάφος αναμένεται να φτάσει στη Κύπρο στις 14:50 το μεσημέρι από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης. Σε γραπτή ανακοίνωση της Ηermes αναφέρεται ότι η αυστριακή αερογραμμή ΝΙΚΙ, που είναι μέλος του Ομίλου Air Βerlin, θα προσφέρει αρχικά δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Βιέννη προς την Κύπρο. Ωστόσο, από τις 7 Μαΐου 2014, οι πτήσεις της NIKI προς τη Βιέννη, θα αυξηθούν σε τρεις εβδομαδιαίως και το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Τετάρτη.

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, που φέρονται να έριξαν βόμβα μολότοφ εναντίον οικίας αστυνομικού

Στη σύλληψη δύο προσώπων προέβη χθες βράδυ η αστυνομία Αμμοχώστου.  Οι δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα πους έριξαν βόμβα μολότοφ εναντίον κατοικίας αστυνομικού  της ΥΚΑΝ στο Παραλίμνι.

"Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή"

Η Βαλερί Τριερβελέρ αισθάνθηκε πως «έπεσε από έναν ουρανοξύστη» όταν αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση του Φρανσουά Ολάντ, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Ρωσία και Τουρκία στις δύο πρώτες θέσεις σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Πρώτες στον πίνακα των χωρών που σημείωσαν μία τουλάχιστον παραβίαση της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το 2013 είναι η Ρωσία και η Τουρκία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ντίν Σπίλμαν.

Προστασία από τον αφερέγγυο εργοδότη

Την άρση του χρονικού περιορισμού της απασχόλησης για 26 συνεχείς εβδομάδες προτού να μπορούν οι εργαζόμενοι να λάβουν πληρωμή από το σχετικό ταμείο, σε περίπτωση που ο εργοδότης αποδειχθεί αφερέγγυος, ψήφισε ομόφωνα και χωρίς συζήτηση σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Άνδρας περπατάει πάνω στο νερό. ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η απίστευτη φάρσα που σκάρωσε ένας άνδρας και έκανε τους πάντες να μιλούν για θαύμα.
Ο λόγος για έναν μάγο, που φέρει το όνομα Ραχάτ την ώρα που μιλούσε στο κινητό του περπατούσε αμέριμνος στο νερό λίμνης ενός πάρκου.

Ντομάτες με αυγά

Yλικά:
8 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια ξηρά, ψιλοκομμένα
3 - 4 αυγά 
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη
1/3 φλιτζάνι  ελαιόλαδο.

Πληρώνουν κοπέλες για να τις βλέπουν να τρώνε. ΒΙΝΤΕΟ



Η εικονική πραγματικότητα έχει εισβάλει για τα καλά στη Νότια Κορέα αφού τα πάντα πλέον γίνονται μέσω υπολογιστή. Ωστόσο, η νέα διαδικτυακή τρέλα στη χώρα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Το ελαιόλαδο ενισχύει την υγεία των οστών

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου είναι γνωστές και επιβεβαιώνονται συνεχώς από επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

250.000 τα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα

Τον αριθμό των 250.000 λουκέτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τότε που ξεκίνησε η ύφεση στην ελληνική οικονομία παρουσίασε στα μέλη της επιτροπής οικονομικής και νομισματικής πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς, στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη.

Μειωμένη η βροχόπτωση του Ιανουαρίου στην Κύπρο

Στο 36% της κανονικής για τον μήνα Ιανουάριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης, που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 30ης του μήνα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Απλήρωτοι οι εκπαιδευτικοί των Ινστιντούτων Επιμορφωσης

Απλήρωτοι παραμένει η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) και δεν τους φτάνει μόνο αυτό, τους ζητείται να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ έκαστος ώς εισφορά στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων πριν απο τις 10 Φεβρουαρίου.

Φρίκη. Βιασμός ενηλίκου μειωμένης νοητικής αντίληψης στην Κύπρο

Σοκ προκαλεί η  υπόθεση βιασμού ενήλικα άντρα μειωμένης νοητικής αντίληψης, από ομοχώριο του,  η οποία διερευνάται από την Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου.

Μήνυμα Πανίκου Χαραλάμπους. Υποψήφιος για Εκτελεστικό Γραφείο και Επαρχιακή Επιτροπή ΔΗΚΟ

Αγαπητοί φίλοι,
Υπηρετώ με σθένος, ήθος, σεμνότητα και εντιμότητα το Δημοκρατικό Κόμμα και την Κύπρο μας εδώ και 20 χρόνια μέσα από σημαντικά αξιώματα, που με τη δική σας ψήφο είχα την τιμή να κατέχω.Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Eπίσκεψη του Δημάρχου Πάφου στο Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Κ. Πάφου


Ο Δήμος Πάφου έχει υιοθετήσει μια φιλοσοφία ανθρωποκεντρική, συναρτημένη με την προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, ιδιαίτερα των παιδιών.


Κύπριος, Ρουμάνος ή Σριλανκέζος ο πατέρας του 5χρονου γιου της Ρουμάνας που πέθανε στο διαμέρισμά της στην Λάρνακα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, τα γραφεία επάρχων με μεγάλη ευκολία εγγράφουν νεογέννητα ως «αγνώστου πατρός», χωρίς την οποιαδήποτε έρευνα για να αποδειχτεί κατά πόσο υπήρχε γάμος στη μέση η όχι, επιπλέον ορισμένοι δήμοι τελούν πολιτικούς γάμους, χωρίς να ζητήσουν προηγουμένως το λεγόμενο χαρτί ελευθερίας.

Οι Έλληνες στρέφονται στις κάρτες

Εξέλιξη του περιβάλλοντος των ηλεκτρονικών συναλλαγών, με την εξάπλωση και στη χώρα μας των ανέπαφων πληρωμών, μέσω καρτών και κινητών τηλεφώνων, βλέπει η Visa Europe. Ηδη τρεις στις τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες προχωράνε στην έκδοση καρτών που έχουν τη σχετική δυνατότητα και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται το πιλοτικό λανσάρισμα του πρώτου ψηφιακού πορτοφολιού για smartphones, στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής συνεργασίας με τη Vodafone.

Επιχείρηση σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Δερύνεια

Ενα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή που φαίνεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού, παρέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Δερύνεια.

Ζεύγος νεαρών αλλοδαπών στην Λεμεσό κινδύνευσε να καεί ζωντανό μετά από εμπρησμό

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε ζεύγος νεαρών αλλοδαπών από φωτιά που τέθηκε στο αυτοκίνητο του τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  Η φωτιά επεκτάθηκε στην κατοικία τους και οι δύο μόλις που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν καούν ζωντανοί.  Επαγγελματικές οι διαφορές με άρωμα νύκτας,  λέει η αστυνομία αφού ο παραπονούμενος είναι διευθυντής νυκτερινού κέντρου.

Πειραματικό φάρμακο σταματά τη μετάσταση του καρκίνου του μαστού

Βρετανοί επιστήμονες δοκίμασαν με επιτυχία σε πειραματόζωα ένα νέο φάρμακο, που σταματά την εξάπλωση του καρκίνου του μαστού, δηλαδή την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων σε άλλα σημεία του σώματος.

Ετοιμάζονται να «ξυπνήσουν» τον Σουμάχερ

Για πρώτη φορά εδώ και περίπου έναν μήνα, από τη στιγμή που ο πολυπρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε κάνοντας σκι και χειρουργήθηκε για να αντιμετωπιστούν οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί, οι θεράποντες ιατροί του, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αποφάσισαν να επιχειρήσουν τη σταδιακή 'αφύπνισή' του, μια πρώτη φάση δηλαδή στην επίπονη και εξαιρετικά κρίσιμη διαδικασία της εξόδου του από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται.

Διάταγμα Γεωργιάδη για μειώσεις μισθών στη ΣΚΤ μέχρι και 25%

Διάταγμα για ενιαία μείωση των αποδοχών και ωφελημάτων του προσωπικού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ) κατά 3% και κλιμακωτή μείωση επί των ακαθάριστων ετήσιων αποδοχών, κατά 8%-25%, ξεκινώντας από τις 13.001 ευρώ και άνω, 

Είχε αδυναμία στα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Ένας 28χρονος συνελήφθη ως ύποπτος ότι έκλεβε ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός ακριβού μπαρ του Τόκιο, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ψάρι με άσπρη σος

ΥΛΙΚΑ:
Για ένα ψάρι:

• 1 ψάρι φιλεταρισμένο εσωτερικά 
• 25 γρ. μανιτάρια
• 330 γρ. λευκό ξηρό κρασί
• 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 200 γρ καθαρισμένες γαρίδες
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι με μακριά φύλλα
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

Δείτε γιατί σοπράνο έχασε την δουλειά της

Η 33χρονη υποβλήθηκε μετά τον τοκετό σε περινεοτομή και σύμφωνα με την ίδια, η πρόχειρη συρραφή από νοσοκόμα, της προκάλεσε υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων.

Αποκαλυπτικό το φόρεμα της Paris Hilton

Άντρες προσοχή το παρόν δωτογραφικό υλικό μπορεί να προκαλέσει.. καρδιακά. Η σεμνότητα σίγουρα δεν είναι στόχος της, ο λόγος για την Paris Hilton, εμφανίστηκε σε party πριν τα βραβεία Grammy, το οποίο διοργάνωσε ο P. Diddy, και είπε να κλέψει την παράσταση με την εμφάνιση της.

Γέμισε κότες αυτοκινητόδρομος στην Κίνα. ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες κότες «το ‘σκασαν» από το φορτηγό που τις μετέφερε, όταν αυτό ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα. Χρειάστηκε, μάλιστα η επέμβαση της τροχαίας, η οποία απέκλεισε και ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου.

Φεύγει η Fiat από την Ιταλία

Άλλαξε το όνομά της σήμερα Τετάρτη η Fiat και ανακοίνωσε ότι μεταφέρει την έδρα της εκτός Ιταλίας. Η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου ονομάζεται πλέον Fiat Chrysler Automobiles και στον όμιλό της ανήκουν μάρκες όπως οι Jeep, Dodge, Alfa Romeo, Maserati and Ferrari.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Νάτχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε τελικά να αποσπάσει την υπογραφή του Μπίμπρας Νάτχο, έστω κι αν ο Ισραηλινός μέσος πείστηκε τελικά να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. 

"Cyprus fashion days με την Atelier Lenia & Samantha Stoecklmayer"


ASE. Aναβάθμιση και μεγαλύτερη επαγγελματική αναγνώριση των σπουδών και του διπλώματος των οινοχόων

Άρθρο της κας ΛΕΛΟΥΠ από την Ένωση Σομμελιέ της Ευρώπης για την προσπάθεια της Ενωσης σε συνεργασία με το Υπουργείο παιδείας της Γαλλίας για την αναβάθμιση και μεγαλύτερη επαγγελματική αναγνώριση των σπουδών και του διπλώματος των οινοχόων.
 Η Ενωση αναγνωρίστηκε ως μοναδική συνεργάτης,και σύμβουλος του υπουργείου, σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Χρήστος Μητρέντζης με το μπουζούκι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου (αριστερά του). Συλλεκτική φώτο




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Επιτροπή Αναζωογόνησης του κέντρου στην Παλιά πόλη σε μία κοινή προσπάθεια αναχαίτισης του μαρασμού, τροχοδρόμηση λύσεων σε χρόνια προβλήματα αλλά και γενικότερα αναβάθμισης του Κέντρου της Παλιάς Πόλης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 3:30 μμ στον πολυχώρο Παλιά Ηλεκτρική. 

«Χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό το 2013» τονίζει η αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ»

Το γεγονός πως το 2013 αποτέλεσε για τον τουρισμό στην Ελλάδα μια χρονιά-ρεκόρ, τόσο από πλευράς αφίξεων όσο και εσόδων, προβάλλει σε εκτενές δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας «Κουρίρ», φιλοξενώντας και δηλώσεις προς αυτή, του γενικού γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Πάνου Λειβαδά, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού της Βιέννης την περασμένη εβδομάδα.

Μοιραίο το κολύμπι για Έλληνα ομογενή προπονητή καράτε στην Αυστραλία

Γνωστός σε όλη την Αυστραλία ήταν ο ομογενής Σωτήρης Ξέπαπας, που έχασε την ζωή του ενώ έκανε μπάνιο σε παραλία της Τασμανίας.
Ο 58χρονος ομογενής έχασε τη ζωή του όταν είχε πάει για κολύμπι με την σύζυγό του και παρασύρθηκε από το ρεύμα. Η σύζυγός του επιβίωσε.

Ανησυχούν οι γονείς για το κτίριο του Νικολαΐδειου Γυμνασίου Πάφου

Την επιστημονική τεκμηρίωση ότι οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο Νικολαΐδειο Γυμνάσιο στη Πάφο είναι ασφαλής σε πιθανή σεισμική δραστηριότητα, ζητά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου και  ο Σύνδεσμος Γονέων Νικολαΐδειου Γυμνασίου Πάφου.

Έκλεψαν διάφορα προϊοντα από μίνι μάρκετ στο Φρέναρος

Διάρρηξη κτιρίου και κλοπή καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Κύπριο 49χρονο, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Φρέναρος.

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Φωτιά σε αυτοκίνητο ξέσπασε τα ξημερώματα στην Αμμόχωστο.  Διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για εμπρησμό ή τυχαία πυρκαγιά.  Άφαντος και ο βρετανός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία.  Προτάσσοντας όπλο, κουκουλοφόρος απέσπασε τις εισπράξεις και έγινε καπνός.  Ο δράστης φαίνεται να γνώριζε καλά τι έκανε αφού διέπραξε τη ληστεία λίγα λεπτά πριν ο υπάλληλος κλείσει το πρακτορείο και πάρει μαζί του τις εισπράξεις.