Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πρωταθλητής Κύπρου το ΑΠΟΕΛ


Και πρωτάθλημα (23ο) και νταμπλ (μετά από 18 χρόνια) και back το back μετά από 65 χρόνια. Με το δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ορθάνοιχτο (με βάση του συντελεστή) και τα αγωνιστικά, αλλά και τα οικονομικά κέρδη να είναι πολλά. Μία περίοδος που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε χαμένη για τον ΑΠΟΕΛ κατέληξε σε ονειρική. 

Προς τα τέλη Ιουλίου η πρώτη καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου στην Κύπρο



Στις 16 Ιουνίου κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΕΕΕ), επανέλαβε σήμερα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Λαμπάδιασε εργοστάσιο στην Λεμεσό


Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Λινόπετρα της Λεμεσού, με τη συμμετοχή επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων. Η περιοχή σκεπάστηκε από ένα τεράστιο σύννεφο καπνού, ενώ λόγω των ανέμων που επικρατούν, οι εστίες της φωτιάς εξαπλώνονται με γοργούς ρυθμούς.

Υπό διωγμό 44 εκατομμύρια καπνιστές στην Ρωσία


Η Ρωσία, η χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο, απαγορεύει το κάπνισμα σε μπαρ και εστιατόρια από αύριο.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ -- ΠΑΦΟΣ

Ενοικιάζεται ή Πωλείται  η επιχείρηση MUST CAFÉ RESTAURANT στην Πάφο. Βρίσκεται στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων δίπλα από το KINGS AVENUE MALL.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 0035799675277

Χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη, βούτηξαν από οικία στην Δρούσια της Πάφου


Χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα ηλεκτρονικά είδη αξίας χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από οικία στη Δρούσια.
Η διάρρηξη στην κατοικία σημειώθηκε χθες. 

22χρονη Ρουμάνα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γεμάτη ναρκωτικά


Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η αστυνομία σε 22χρονη Ρουμάνα, η οποια επιχείρησε να φέρει στη Κύπρο, μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, 25 κιλά κάνναβης.  Η νεαρή πιάστηκε από τα λαγωνικά του τελωνείου, που θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά της. Δύο ελληνοκύπριοι έχουν συλληφθεί, δύο αναζητούνται.

Άγνωστος φαίνεται να επιχείρησε ν' απαγάγει 8χρoνο στην Ορμήδεια. Ανάστατη η κοινότητα


Υπόθεση προσπάθειας απαγωγής 8χρoνου αγοριού από άγνωστο διερευνά η αστυνομία Αμμοχώστου.  Ο άντρας επιχείρησε να απαγάγει το αγόρι από το χωριό Ορμήδεια.  Σοκ στη κοινότητα.  Με  πάσα διακριτικότητα και σοβαρότητα, οι έρευνες της αστυνομίας.

Δείτε πως ντύνονται οι Βουλγάρες μαθήτριες στον χορό αποφοίτησής τους. Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ



Να πετάμε με την Turk Hava Yiolari μέσω«Τύμπου» κύριοι;

Φανούλα Αργυρού

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΟΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΗΘΡΟΟΥ!
Τελικά η διαχρονική κακοδιαχείριση μιας κατά τα άλλα κερδοφόρας εταιρίας κατάντησε στα χέρια άσχετων με τη διαχείριση αεροπορικών εταιριών,  φίλων του φίλου , εκλεκτών των κομμάτων που διαμοίραζαν θέσεις και προνόμια σε κομματικούς εγκάθετους για χρόνια, ένα κλοτσοσκούφι όπως και η οικονομία και όποιον πάρει ο ... χάρος.

Καρπούζι σε σχήμα καρδιάς!

Ο Ιάπωνας αγρότης Hiroichi Kimura από το Kumamoto Prefecture κατάφερε κάτι πολύ μοναδικό στη ζωή του – να καλλιεργήσει το πρώτο καρπούζι στον κόσμο σε σχήμα καρδιάς. 

Ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 ο σημερινός αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ



Σε ανοικτή ζώνη, αλλά με πέντε λεπτά καθυστέρηση, θα δει ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου τον «τελικό» του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α Κατηγορίας «Γλαύκος Κληρίδης», όπως έχει πλέον πια χαρακτηριστεί, ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ. 

Κλειστοί δρόμοι σήμερα λόγω εκδήλωσης ΛΟΑΤ


Σήμερα ενόψει της εκδήλωσης της οργάνωσης ΛΟΑΤ, της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των ιερωμένων από το μοναστήρι Σταυροβουνίου (ΠΑΧΟΚ) και της Μητρόπολης Ταμασού, η Αστυνομία πληροφορεί το κοινό ότι η Λεωφόρος Προεδρικού από τα φώτα Αγίων Ομολογητών μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού θα είναι κλειστός από τις 15.00 μέχρι τις 17.00.

Γρονθοκόπησαν τον Μπράντ Πιτ στην πρεμιέρα του «Maleficent»


Μια γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Maleficent, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί.

Γιατρός μαϊμού. Εκτελούσε επί 13 χρόνια καθήκοντα διευθυντή Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Eπί 13 ολόκληρα χρόνια ένας γιατρός… μαϊμού, εκτελούσε καθήκοντα διευθυντή Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, χωρίς να γίνει αντιληπτός! Ο Ι.Κ. διετέλεσε διευθυντής στο εν λόγω Περιφερειακό Ιατρείο έχοντας μόνο ένα πλαστό πτυχίο στην κατοχή του.

Σοκάρουν οι εικόνες των κοριτσιών που βιάστηκαν ομαδικά και κρεμάστηκαν. ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ


Πως να αντέξει κανείς τέτοιες εικόνες: δυο μικρά κορίτσια βιασμένα και δολοφονημένα με άγριο τρόπο. Συνέβη (και αυτό το φρικιαστικό περιστατικό) στην Ινδία και σήμερα κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή, οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Φρίκη. Βιασμός 15χρονης από 38 άνδρες



Δεκαπεντάχρονο κορίτσι στη Μαλαισία βιάστηκε ομαδικά από 38 άνδρες. Η αστυνομία ερευνά επίσης αν θύμα βιασμού έπεσε και η 17χρονη φίλη της, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλλάβει ως ύποπτους 13 άνδρες. 


Τέλος στα περιοριστικά μέτρα στις τράπεζες εντός Κύπρου


Καταργούνται όλα τα περιοριστικά μέτρα στις εσωτερικές συναλλαγές και πληρωμές, με βάση το 30ο διάταγμα επιβολής προσωρινών περιοριστικών μέτρων, που εκδόθηκε σήμερα, καθώς επιτρέπεται πλέον το άνοιγμα λογαριασμών.

Εστιατόριο THEO'S στο λιμανάκι της Κ. Πάφου μισό αιώνα πριν!!! Συλλεκτική φώτο


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΟΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΗΘΡΟΟΥ!


Ακολουθεί η  ανακοίνωση της ΠΑΣΥΠΙ των Κυπριακών Αερογραμμών ημερ. 30 Μαίου 2014.
Τελικά θα αποκόψουν κάθε επαφή με την ομογένεια στη Αγγλία!  Θα επανέλθω για το θέμα. 

Φ.Α. 
 

«Να επανέλθει η θανατική ποινή για τους βιαστές βρεφών»



Την επαναφορά και επιβολή θανατικής ποινής στους βιαστές βρεφών ζήτησε η Χρυσούλα Γιαταγάνα, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου: «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας».

Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τα όργια με ανήλικες στην Κύπρο



Ένας μήνας πέρασε από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τα σεξουαλικά όργια με ανήλικες στην Κύπρο και σήμερα, Παρασκευή, άρχισε στο Κακουργιοδικείο της Λάρνακας η δίκη του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του φίλου του Νίκου Νικολάου για την υπόθεση που συγκλόνισε.

Ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ


Σε ανοικτή ζώνη, αλλά με πέντε λεπτά καθυστέρηση, θα δει ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου τον «τελικό» του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α Κατηγορίας «Γλαύκος Κληρίδης», όπως έχει πλέον πια χαρακτηριστεί, ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ. 

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015. Επανέρχεται η πτήση Ρώμη-Πάφο. Πτήσεις Ryan air και από Λιθουανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Αθήνα κ.α

      
 
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ),  χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση της γνωστής αεροπορικής εταιρείας RYANAIR για επαναφορά της Πτήσης από Ρώμη από τον Οκτώβριο 2014  καθώς και για συνέχιση και άλλων σημαντικών δρομολογίων, που ανέρχονται σε 31 εισερχόμενα ανά βδομάδα.

Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν δύο ανήλικα κορίτσια στην Ινδία!


Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η είδηση ότι άλλα δύο νεαρά κορίτσια έπεσαν θύματα απίστευτης βίας και αγριότητας στην Ινδία.

Αφέθηκε ελεύθερος ο εκτελεστικός διευθυντής της ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου


Άφησαν στις 9 το βράδυ ελεύθερο, τον γνωστό ακτιβιστή υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκτελεστικό διευθυντή της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ), Δώρο Πολυκάρπου, που η Αστυνομία συνέλαβε γύρω στις 4.30 το απόγευμα και τον μετέφερε στις Κεντρικές Φυλακές, για ένα μη αποπληρωμένο, εξώδικο πρόστιμο 160 ευρώ για παράνομη στάθμευση το 2007  από τον Δήμο Λευκωσίας(!)

Αρχίζει σήμερα η δίκη για το βιασμό των δύο ανήλικων κοριτσιών

Μετά από ένα μήνα κράτησης, αρχικά σε αστυνομικά κρατητήρια και στη συνέχεια στις Κεντρικές Φυλακές αρχίζει σήμερα κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα, η δίκη του 35χρονου από την Ορόκλινη και του 57χρονου γνωστού επιχειρηματία από τη Λάρνακα, που βαρύνονται με κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκπόρνευσης δυο ανήλικων κοριτσιών, 14 και 15 χρονών.

Το 63% των Ελλήνων λένε «ναι» στην ψήφο μέσω Διαδικτύου

Με διαφορετικό τρόπο ίσως διεξαχθεί η επόμενη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα, καθώς, το πείραμα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ και οι πολίτες δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αυτή είναι η 47χρονη μπέιμπι-σίτερ που βίαζε βρέφος και τραβούσε βίντεο

Η 47χρονη Laura Jean Shoulders θα περάσει 27 χρόνια στη φυλακή για τον βιασμό ενός βρέφους που υποτίθεται ότι πρόσεχε
Η μπέιμπι σίτερ από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ είχε αναλάβει τη φροντίδα ενός βρέφους, μόλις 1 έτους.

113χρονη παντρεύτηκε 70χρονο

Γνωρίστηκαν σε γηροκομείο και αποφάσισαν να παντρευτούν, αφού πρώτα ξεπέρασαν κάποιους ενδοιασμούς που είχαν με τη διαφορά ηλικίας.
Πρόκειται για την Azatihan Sawuti 113 ετών και τον μόλις 70 ετών Aimti Ahemti που έδωσαν (κάτι παραπάνω από) όρκους αιώνιας πίστης σε οίκο ευγηρίας στην δυτική κινεζική επαρχία Xinjiang.

Για σκούτερ μια ...βαλίτσα




Του πήρε 10 ολόκληρα χρόνια αλλά κατάφερε να μετατρέψει τη βαλίτσα του σε σκούτερ!

Ο λόγος για έναν Κινέζο που τώρα πλέον κινείται στους δρόμους κάπως έτσι...

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,9 στα νοτιοδυτικά της Κίνας


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 έπληξε την Παρασκευή την επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα, κοντά στα σύνορα με τη Βιρμανία , ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής ( USGS ).

Σύλληψη και φυλάκιση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΚΙΣΑ Δ. Πολυκάρπου



Τη συμπαράσταση των πολιτών ζητεί με επείγουσα ανακοίνωση της η ΚΙΣΑ, ζητώντας όπως σταλούν γράμματα διαμαρτυρίας στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, για τη σύλληψη του Εκτελεστικού Διευθυντή της οργάνωσης, Δώρου Πολυκάρπου.

Εκδήλωση στη μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου με θέμα: «Περπατώντας στα χνάρια της Παράδοσης»


Εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο Υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο πλαίσιο του στόχου της σχολικής χρονιάς 2013-14 «Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ».

Σύντομα στην Κύπρο τα περίφημα κρασιά της INTERVINO. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό



Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει τα κρασιά της INTERVINO, εταιρείας από την Αθήνα, που παρασκευάζει και προωθεί επιλεγμένα ποιοτικά κρασιά στην Ελλάδα και το εξωτερικόΗ Intervino ιδρύθηκε το 1989. Στόχος της είναι η προώθηση επιλεγμένων, ποιοτικών κρασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Η ARGYRIOU WINERY στην Κύπρο. Τα κρασιά της διατίθενται από την CENTRO CAVA στην Πάφο. ΦΩΤΟ



Τα καταπληκτικά Ελληνικά κρασιά της ARGYRIOY WINERY από τον Παρνασσό έφτασαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην CENTRO CAVA της Πάφου. 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ -- ΠΑΦΟΣ


Ενοικιάζεται ή Πωλείται  η επιχείρηση MUST CAFÉ RESTAURANT στην Πάφο. Βρίσκεται στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων δίπλα από το KINGS AVENUE MALL.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 0035799675277

Αναβολή 15 ημερών στην ψήφιση νόμου για ποινικοποίηση σεξουαλικών αδικημάτων και εποπτεία


Κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής και κατόπιν έντονων αντιπαραθέσεων, που κράτησαν μία περίπου ώρα, αποφάσισε την αναβολή για 15 ημέρες της τελικής συζήτησης και ψηφοφορίας επί της προτάσεως νόμου για την ποινικοποίηση ορισμένων σεξουαλικών αδικημάτων κατά ανηλίκων και για την εποπτεία των σεξουαλικώς αδικοπραγούντων κατά ανηλίκων.

28χρονος στο κελί για ληστεία σε φαρμακείο στην Πάφο


Στην σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησε χθες  το μεσημέρι η Αστυνομία. Θεωρείται ύποπτος για υπόθεση διάπραξης ληστείας σε φαρμακείο στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης φαρμακείου κατήγγειλε ότι  άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο φαρμακείο στις 8.10 το πρωί και του ζήτησε χάπια ελεγχόμενα τα οποία αρνήθηκε να του δώσει αφού για τα συγκεκριμένα φάρμακα χρειάζονταν συνταγή γιατρού.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Prestige show production με την Σταυρούλα Νικολάου από την Λεμεσό στο φεστιβάλ των Καννών. Πλούσιο Φωτορεπορτάζ



Η ιδιοκτήτρια της Prestige show production από την Λεμεσό Σταυρούλα Νικολάου μιλά αποκλειστικά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ για την συμμετοχή της στο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες 2014.

Αύριο η δίκη για τον βιασμό ανήλικων κοριτσιών. Μεταξύ των κατηγορουμένων και γνωστός επιχειρηματίας από την Λάρνακα


Μετά από ένα μήνα κράτησης, αρχικά σε αστυνομικά κρατητήρια και στη συνέχεια στις Κεντρικές Φυλακές, (από τη μέρα της Πρωτομαγιάς που οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας), αρχίζει αύριο, (30.5.2014) κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα ...

Aναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair


Αεροπλάνο της Ryanair με 148 επιβάτες πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, εξαιτίας ένδειξης στα όργανα του σκάφους για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομη κατοχή κροτίδων προέβη χθες η Αστυνομία.

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο


Χειροβομβίδα σε ακινητοποιημένο εδώ και δύο χρόνια αυτοκίνητο ρίχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Ορμήδεια, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου, ενώ θρυμματίστηκαν οι υαλοπίνακες της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού.
 

Υποκράτηση τρεις Ρουμάνοι για την κλοπή της προτομής Καβάζογλου


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε  διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον τριών Ρουμάνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής της μπρούτζινης προτομής του Ντερβίς Αλή Καβάζογλου από το Μνημείο Καβάζογλου-Μισιαούλη στην Αθηένου, που έγινε το βράδυ της Κυριακής 25 ως τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Μαΐου 2014.

ΣΟΚ. Μπέιμπι σίτερ παρέδωσε στον παιδεραστή φίλο της τρίχρονο αγόρι για να το βιάσει!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από την αποτρόπαια είδηση ότι μια μπέιμπι σίτερβοήθησε τον παιδεραστή σύντροφό της να βιάσει ένα τρίχρονο αγοράκι.

Κύπριος τζογαδόρος έπαιξε την γυναίκα του στα ζάρια. Δείτε τι έγινε. ΒΙΝΤΕΟ



Σοκ στην Κυπριακή κοινωνία προκάλεσε η εκπομπή «Πρόσωπα» του MEGA η οποία κατέδειξε τον εθισμό και την κατάντια του τζόγου στον τόπο μας!  
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που προέκυψαν στο ρεπορτάζ, εθισμένος τζογαδόρος αφού έχασα τα πάντα κατέληξε στο να παίξει την ίδια του την γυναίκα στα ζάρια… 


Ήταν έγκυος η γυναίκα που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου στο Πακιστάν από την οικογένειά της

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των ιατροδικαστών στο Πακιστάν ότι 25χρονη την οποία δολοφόνησαν μέλη της οικογένειάς της χτυπώντας την με τούβλα στο κεφάλι επειδή επέλεξε να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπούσε, ήταν έγκυος πέντε μηνών.

Εκτός ελέγχου η ανεργία στην Γαλλία. Οι αριθμοί τρομάζουν

Κατά 14.800 αυξήθηκαν οι άνεργοι τον Απρίλιο στη Γαλλία, καταγράφοντας νέο ιστορικό υψηλό και υπονομεύοντας τις διακηρύξεις του Φρανσουά Ολάντ για μείωση της ανεργίας..

Πέθανε ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν

Τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά του, ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε απ’ τη ζωή…

Δείτε ποιο είναι το καλύτερο ουίσκι στον κόσμο με μόλις 60 δολάρια η φιάλη

Το single malt, μόλις 10 ετών ωρίμανσης, Laphroaig, αποδεικνύει ότι η ηλικία ενός ουίσκι δεν είναι το μόνο πράγμα που το κάνει ένα υπέροχο Scotch…

Εκρηξη σε τάνκερ στις ακτές της Ιαπωνίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αγνοείται ένας ναυτικός, ενώ τρία άτομα έχουν τραυματιστεί.

18χρονος μαθητής αυτοκτόνησε στα Γιαννιτσά την πρώτη ημέρα των Πανελληνίων

Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας. Ο άτυχος μαθητής εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης από τα Γιαννιτσά.

Επέκταση του τουριστικού ωραρίου στην Κύπρο παρά τις αντιδράσεις


Tην επέκταση της διάρκειας ισχύος των υφιστάμενων τουριστικών διαταγμάτων μέχρι και την 31 Αυγούστου 2014, με τις ίδιες ως τώρα ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, τόσο κατά της καθημερινές όσο και κατά την Κυριακή, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία υπό την προεδρία Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας Γιαννάκη Ομήρου.