Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αιμοδοσία εις μνήμη Δημήτρη Τίλλεϋ


Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 μετά το 8ο ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Δημήτρη που θα τελεσθεί τον Ιερό Ναό του Απ. Λουκά στα Κούκλια, θα πραγματοποιηθεί η 5η θεσμική αιμοδοσία εις μνήμη του από τις 9:30π.μ.

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με θερμοπληξία 65χρονος Βρετανός τουρίστας


Αρχίζει να σταθεροποιείται η κατάσταση της υγείας του 65χρονου Βρετανού ο οποίος νοσηλεύεται από χθες με συμπτώματα θερμοπληξίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου και Υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Μάριο Φιλίππου.
 

Ληστεία σε χρηματαποστολή υπεραγοράς στη Λεμεσό. Βούτηξαν 178 χιλιάδες ευρώ

Ληστεία σε όχημα χρηματαποστολής μεγάλης υπεραγοράς, σημειώθηκε γύρω στις 12:20 περίπου το μεσημέρι στη Λεμεσό.

«Το πέναλτι του Γκέκα έπρεπε να εκτελεστεί ξανά»


O Γάλλος δημοσιογράφος Λίβιου Μπερντ ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter που αναφέρει πως Κέιλορ Νάβας την ώρα που εκτελούσε το πέναλτι ο Γκέκας ήταν πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματος και η εσχάτη των ποινών έπρεπε να επαναληφθεί.

ΠΣΕΚΑ, Κρίστοφερ και «Ανεφάρμοστη λύση»

Φανούλα Αργυρού

Μάθαμε ότι το φετινό, 30ο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον από τις 15 μέχρι 17 Ιουλίου, ώστε να συμπέσει με την 40η  επέτειο της εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής της μισής μας Κύπρου και οι ομογενείς θα τιμήσουν σε ειδικές τελετές στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τους κυρίους Μπαίντεν και Κέρι. Πρέπει η αμερικανική κυβέρνηση να δει ότι η Τουρκία ολισθαίνει συνεχώς προς τον ισλαμικό φανταμενταλισμό, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, τονίζοντας ότι ενώ σήμερα βλέπουμε να επιβάλλονται κυρώσεις στη Ρωσία για τις επεμβάσεις της στην Ουκρανία, δεν έγινε το παραμικρό σε βάρος της Τουρκίας όλα αυτά τα χρόνια.

Επιχείρηση της αστυνομίας σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Δρομολαξιά


Χθες το μεσημέρι μέλη του ΟΠΕ, έχοντας στην κατοχή τους δικαστικό ένταλμα έρευνας, προχώρησαν σε έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στη Δρομολαξιά, στην παρουσία της υπεύθυνης του καταστήματος η οποία είναι αλλοδαπή από τη Βουλγαρία.   

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Λάρνακα


Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 χθες βράδυ.  Νεαρός 22χρόνων από τον Ψευδά, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην Οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στον Κόρνο με κατεύθυνση τη διασταύρωση Κόρνου – Πυργών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 34χρονος κάτοικος Κόρνου.

Τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητο στρατιωτικού στην Λεμεσό


Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα.  Οι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στο αυτοκίνητο πολυτελείας του 42χρονου στρατιωτικού, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του στην περιοχή Εκάλης.   Συνεπεία της ισχυρής έκρηξης ήταν να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο και αναστάτωση στην περιοχή. 

Η Ελλάδα έφυγε με το κεφάλι ψηλά από το Μουντιάλ


Η πορεία της εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας σταμάτησε στην φάση των «16» της διοργάνωσης από την Κόστα Ρίκα στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα της λατινικής Αμερικής επιβλήθηκε με 5-3 (1-1 το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση) στην «Αρένα Μπερναμπούκο» της Ρεσίφε και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στις 5 Ιουλίου στο Σαλβαδόρ..

Πρώην μοντέλο - παρουσιάστρια πουλάει burger στις Σπέτσες

Υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης, Β΄ Σταρ Ελλάς, ψυχαναλύτρια στο "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"...
Η Νόνη Δούνια, παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ακολουθεί νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Δείτε γιατί ο ιερέας σταμάτησε τη βάπτιση

Ρώτησε τη μικρή αν ήθελε να βαπτιστεί και όταν εκείνη είπε «όχι» ο παπάς έβγαλε το πετραχήλι αρνούμενος να συνεχίσει παρά τις αντιδράσεις γονιών και καλέσμένων.

Δείτε τι έκρυβε η παραλία



Δεν πρόκειται για μια φωτογραφία από κάποια εμπόλεμη περιοχή του κόσμου, αλλά από μια πολυσύχναστη παραλία της Ιταλίας!

Νιόπαντροι δολοφονήθηκαν από τους συγγενείς τους λόγω «ταξικών διαφορών»


Δραματικό τέλος είχε η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού στο Πακιστάν που παντρεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση των συγγενών του. Οι γονείς της κοπέλας έκοψαν το λαιμό της κόρης και του συζύγου της, ο οποίος ανήκε σε «κατώτερη κάστα».

Λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε στην καρδιά του Τόκιο! ΒΙΝΤΕΟ


Ένας Ιάπωνας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Τόκιο αφού έβγαλε μια ομιλία στην οποία εξέφρασε την αντίθεσή του στο σχέδιο του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε να μεταρρυθμίσει το ειρηνιστικό σύνταγμα της χώρας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

"Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα"


Την αισιοδοξία τους ότι η ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα έχουν πλέον γυρίσει σελίδα και έχει ξεκινά η εποχή της ανάπτυξης, εξέφρασαν οι Διοικήσεις των τραπεζών στη διάρκεια των γενικών συνελεύσεων τους.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Συσκευές αντιβιασμού επινόησαν φοιτήτριες στην Ινδία...

Άρθουρ Τίλλεϋ
Λαχτί Φινλανδίας

Τζην και εσώρουχα για να προστατεύσουν τις γυναίκες από την αυξανόμενη απειλή του βιασμού, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε 22 λεπτά στην Ινδία εχουν επινοήσει Ινδες φοιτήτριες.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ναυαγοσωστικό σεμινάριο των κολυμβητών της Πάφου


Ο εκπαιδευτής Δημήτρης Αθανασίου εξήγησε με μαεστρία, πώς δίνονται οι πρώτες βοήθειες, σε ένα κολυμβητή, που κινδυνεύει.

Δείτε την ηθοποιό Έλια Ιωαννίδου με μικροσκοπικό μαγιό!!!


Είναι που είναι ο καύσωνας μετά από αυτή την φωτογραφία το θερμόμετρο έδειξε κόκκινο. Ο λόγος για την φωτογραφία που ανέβασε η Έλια  Ιωαννίδου στον λογαριασμό της στο facebook. 

Ετοιμόγεννη αθλήτρια έτρεξε 800μ. στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ


Αν και έχει στα πόδια της γρήγορες επιδόσεις και στο βιογραφικό της διακρίσεις, η Alysia Montano δεν κατάφερε ποτέ να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ όσο τώρα, που ήταν τελευταία στην προκριματική σειρά της στα 800 μέτρα. Γιατί έτρεξε ενώ είναι... ετοιμόγεννη!

Toυς έδεσαν και τoυς απoκεφάλισαν με δρεπάνια!


Ένα νεαρό ζευγάρι στο Πακιστάν βρήκαν τραγικό θάνατο από τους συγγενείς της νύφης επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα.

Πήρε το πτυχίο της Φιλοσοφικής στα 86 του!


Ένας 86χρονος παρέλαβε το πτυχίο του κατά την τελετή αποφοίτησης συνολικά 1.300 φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πέτρου και Παύλου. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εύχεται Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!!!


Δείτε την γαλανόλευκη σημεία που κάλυψε ολόκληρο κτίριο στη Λευκωσία! ΒΙΝΤΕΟ


Όλα είναι έτοιμα για τον σημερινό ιστορικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο του μουντιάλ, και η «γαλανόλευκη τρέλα» δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και την Κύπρο.

Ανέσυραν νεκρό τουρίστα από θαλάσσια περιοχή στο Παραλίμνι


Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή Παραλιμνίου, τουρίστας 49 ετών.

Νέο θανατηφόρο. Υπέκυψε ο 77χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεμεσό


Υπέκυψε στα τραύματά του ο 77χρονος, Γιώργος Τζιάμπος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ, όταν το όχημα, που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης.

Μεγάλη η σημερινή μέρα για την Εθνική Ελλάδας η οποία θα αναμετρηθεί με την Κόστα Ρίκα στους "16" του Μουντιάλ



Στον αγώνα Ελλάδας - Κόστα Ρίκα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των Ελλήνων. Η Εθνική Ελλάδας δίνει σήμερα ακόμη μια μάχη στο όνειρο.  Πέραν της Κόστα Ρίκα-Ελλάδα (στις 23.00 ώρα Κύπρου) σήμερα διεξάγεται επίσης ο αγώνας Ολλανδία-Μεξικό. 

Βρέθηκαν 150 κιλά χασίς μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας


Περίπου 150 κιλά χασίς βρήκαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, μέσα σε φορτηγό - ψυγείο, το οποίο μετέφερε καρπούζια.

Τραυματισμός δυο αλλοδαπών στον Πρωταρά ύστερα από ατύχημα με αλεξίπτωτο στη θάλασσα


Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται δυο αλλοδαποί, που τραυματίστηκαν χθες όταν αποκόπηκε το σχοινί αλεξίπτωτου στο οποίο ήταν δεμένοι σε ύψος 1,5 μέτρου περίπου πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Κρίσιμος τραυματισμός ηλικιωμένου σε τροχαίο στη Λεμεσό


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, 77χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης.

Στο κελί 23χρονος στην Πάφο για ναρκωτικά


Στη σύλληψη ενός 23χρονου προχώρησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 

Συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς στην Αγία Νάπα


Συμπλοκή και εξύβριση αστυνομικών από 6 συνολικά νεαρά άτομα, ηλικίας 26 – 28 χρόνων, από τη Λευκωσία, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί και ένας νεαρός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών, απολύθηκαν.  

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ



Ενοικιάζεται από την 1 Νοεμβρίου 2014 κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο στην περιοχή «Σοφαδάκια» στην Σκόπελο.

Καύσωνας και σήμερα στην Κύπρο

"Κόκκινο" αναμένεται να χτυπήσει και σήμερα ο υδράργυρος.

LKV BULGARIA CHEESE


Η εταιρεία LKV BULGARIA CHEESE δραστηριοποιείται στην Κύπρο και διαθέτει μεγάλη γκάμα Βουλγάρικων προϊόντων όπως τυροκομικά, αλλαντικά, ποτά, μπύρες, σάλτσες, κονσέρβες και πολλά άλλα. 
Χαμηλές τιμές, άριστη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση.

Τηλέφωνο - 99335026  
Γρίβα Διγενή 30, 2235 Λατσιά.

Στέφτηκε με επιτυχία η παρουσίασια κρασιών του οινοποιείου ΑΡΓΥΡΙΟΥ που έγινε στην PRESTO CAVA στην Πέγεια

Η ''PRESTO CAVA'' στην Πέγεια της Πάφου σε συνεργασία με το οινοποιείο ''ΑΡΓΥΡΙΟΥ'' από το Πολύδροσο Παρνασού της Ελλάδας,

Αγορά μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού Κέντρων Αναψυχής. Πληρωμή μετρητοίς!!!



Εταιρεία από Λευκωσία που δραστηριοποιείται περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο του μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού ..

Αυτό είναι το αφροδισιακό που απογειώνει τις γυναίκες



Στην αρχή και για ένα διάστημα όλα ήταν μαγικά στο σεξ. Ύστερα ήρθαν τα παιδιά οι υποχρεώσεις αλλά και η καθημερινότητα με συνέπεια οι γυναίκες να περάσουν ξαφνικά στην ερωτική αδιαφορία.

Δείτε πόσo «αντέχει» o κάθε λαός στo σεξ


Άλλοι το προτιμούν στα γρήγορα και άλλοι παίρνουν το χρόνο τους για να το απολαύσουν...

Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να νικήσει τον θάνατο!



Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ιτσκοφ ζει και αναπνέει για να νικήσει τον θάνατο! Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας έχει επενδύσει τεράστια ποσά για να αποκτήσει τεχνητό σώμα.

Το μυστικό που κρύβει το κινητό σας και δεν γνωρίζετε!


Ένα μυστικό το οποίο έχουν όλα μας τα κινητά και είναι βέβαιο πως αγνοείτε αποκαλύπτουν μέσω της νέας τους μελέτης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον.

Aυτή είναι η λύση τoυ μυστηρίoυ της μoύμιας πoυ ανoιγoκλείνει τα μάτια της


Εδώ και χρόνια αποτελεί μια ανεξήγητη σπαζοκεφαλιά για τους επιστήμονες
Ο λόγος για μια μούμια ενός μικρού παιδιού στη Σικελία, η οποία κάθε μέρα ανοιγοκλείνει τα μάτια της!

Oι επιβάτες τoυ Boeing πέθαναν από ασφυξία


Οι επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης της Malaysia Airline που συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό στις 8 Μαρτίου λίγη ώρα μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ήταν ήδη νεκροί όταν το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ωκεανό.

Άδοξο τέλος για το πείραμα ηλεκτρονικής ψήφου


Το πείραμα ηλεκτρονικής ψήφου στις τοπικές και εθνικές εκλογές στη Νορβηγία... απέτυχε!
Οι Αρχές αποφάσισαν ότι εγκυμονούν «φόβοι ασφαλείας» σύμφωνα με το BBC.

Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»


Βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε κοντά στους διαδρόμους προσαπογείωσης του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και εξουδετερώθηκε από άνδρες του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στέφτηκε με επιτυχία η παρουσίασια κρασιών του οινοποιείου ΑΡΓΥΡΙΟΥ που έγινε στην PRESTO CAVA στην Πέγεια

Η ''PRESTO CAVA'' στην Πέγεια της Πάφου σε συνεργασία με το οινοποιείο ''ΑΡΓΥΡΙΟΥ'' από το Πολύδροσο Παρνασού της Ελλάδας,

Δείτε τις χειρότερες μητέρες του κόσμου! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξαν δίπλα στα παιδιά τους και δεν δίστασαν να τις κοινοποιήσουν!!!

Το οινοποιείο ΑΡΓΥΡΙΟΥ παρουσιάζει απόψε τα κρασιά του στην PRESTO CAVA - Πέγεια



Η ''PRESTO CAVA'' στην Πέγεια της Πάφου σε συνεργασία με το οινοποιείο ''ΑΡΓΥΡΙΟΥ'' από το Πολύδροσο Παρνασού της Ελλάδας σας προσκαλεί απόψε Παρασκευή 27/6 και ώρα 8:30 στο χώρο του καταστήματος μας στην Πέγεια για μια ξεχωριστή βραδιά οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. 

Αγορά μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού Κέντρων Αναψυχής. Πληρωμή μετρητοίς!!!



Εταιρεία από Λευκωσία που δραστηριοποιείται περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο του μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού για κέντρα αναψυχής όπως ψυγεία, πλυντήρια, φούρνοι, παγομηχανές, καφετιέρες, καταψύκτες κλπ, αγοράζει τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό εστιατορίων και γενικά κέντρων αναψυχής.

Γνωστό μοντέλο έπνιξε τον 6χρονο γιο της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε


Η είδηση ότι το μοντέλο Ελίζα Κολοτζίετζ έπνιξε τον 6χρονο γιο της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε κάνει το γύρω του διαδικτύου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το 27χρονο μοντέλο έπνιξε τον γιο της με το μαξιλάρι του και στην συνέχεια η ίδια κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά της. 

Στο κελί οικιακή βοηθός για κλοπή από ηλικιωμένη στη Λεμεσό


Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον αλλοδαπής οικιακής βοηθού, η οποία φέρεται ως ύποπτη για την κλοπή χρηματικού ποσού 16 χιλιάδων ευρώ, τα οποία έραψε 70χρονη σε μαξιλάρια που έκρυβε στην οικία της, στη Λεμεσό.

Παρουσιάστρια της NOVA στην Τσεχία εμφανίστηκε στην εκπομπή της χωρίς εσώρoυχο! Αποκαλυπτικές φώτο


Η παρουσιάστρια της Nova στην Τσεχία, Ιveta Korincova έκατσε στην πολυθρόνα της στο στούντιο της εκπομπής στην Πράγα και είπε να πάρει τον αέρα της.

Του επιτέθηκαν στην Κάτω Πάφου και του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό


Υπόθεση ληστείας και κακόβουλης ζημιάς εξετάζει η Αστυνομία Πάφου εις βάρος 36χρονου  κατοίκου Πάφου.

Έφυγε ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κύπριος ηθοποιός Κώστας Παπαμαρκίδης



Σε ηλικία 89 χρόνων, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Παπαμαρκίδης!
Θρήνος στο κυπριακό θέατρο μετά από το χαμό του πολυαγαπημένου ηθοποιού Κώστα Παπαμαρκίδη.

Η Φωτογραφία της Ημέρας!!!