Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου η διορία για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας


Στις 9 Φεβρουαρίου λήγει η διορία για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.


Ο κ. Δημητριάδης επισκέφθηκε την Πέμπτη το επαρχιακό ταχυδρομείο Λευκωσίας όπου ανανέωσε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός του. Η επίσκεψη έγινε με αφορμή το ότι από τον Ιανουάριο τα τέσσερα επαρχιακά ταχυδρομεία (Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου) προσφέρουν υπηρεσίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Δημητριάδης είπε πως η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας άρχισε στις 7 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας πως δεν έχει αποφασιστεί κατά πόσον θα υπάρξει παράταση.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι τα ταχυδρομεία εξυπηρετούν το κυπριακό κοινό και μέσω της έκδοσης καρτών νοσηλείας, και με την παροχή υπηρεσιών που έχουν σχέση με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό διότι έχει βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε ως κράτος στον πολίτη», είπε, υπενθυμίζοντας ότι αποφασίστηκε όπως μέσα στο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους τα επαρχιακά ταχυδρομεία θα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ).

Επεσήμανε ότι εντός έτους θα διεξαχθεί μελέτη για να υπάρχουν και επιπρόσθετα ταχυδρομεία που να προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ενός ΚΕΠ. «Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικά θα αναβαθμίσει αυτό την εξυπηρέτηση του κοινού», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Τμήματος Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου, είπε ότι η παροχή υπηρεσιών του ΤΟΜ από τα ταχυδρομεία ξεκίνησε από τις 3 Νοεμβρίου, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 ξεκίνησε στα τέσσερα επαρχιακά ταχυδρομεία η ανανέωση αδειών κυκλοφορίας.

«Εκτιμούμε ότι αυτή η δραστηριότητα είναι προς όφελος των πολιτών όπου έχουν την ευκαιρία να λάβουν τις υπηρεσίες και να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα, πιο έγκαιρα και με διευκόλυνση στο χώρο στάθμευσης στα επαρχιακά ταχυδρομικά γραφεία», κατέληξε.


Πηγή ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/195779/se-taxydromeio-ananeose-tin-adeia-tou-o-yp-sygkoinonion#sthash.dTMpS66O.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: