Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Προς Ισραήλ και Ουκρανία θα πετά η Aegean από την Λάρνακα


H αεροπορική εταιρεία AEGEAN, με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2015 (τέλος Μαρτίου) αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στην Κύπρο, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση της Κύπρου με το Ισραήλ και με το Κίεβο της Ουκρανίας.


Και προς τους 2 προορισμούς οι πτήσεις από τη Λάρνακα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights για τον προορισμό αυτό. Από τη Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, δηλαδή 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.

Για το Κίεβο, αντίστοιχα, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013 αλλά διεκόπησαν το 2014 λόγω των προβλημάτων στη συγκεκριμένη χώρα. Οι πτήσεις προς το Κίεβο θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε ότι η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας από την Κύπρο συνεχίζεται, «επενδύοντας στην ποιοτική σχέση που έχουμε δημιουργήσει με την κυπριακή αγορά». Επισήμανε ότι η έναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας. Και πρόσθεσε ότι οι νέες αυτές πτήσεις «θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Κύπρο».


http://www.alfanews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: