Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τηλεοπτική σειρά «κόπηκε» λόγω... ντεκολτέ. Δείτε που!!!



Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική κρίθηκε από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Κίνας η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Η αυτοκράτειρα της Κίνας», με αποτέλεσμα μετά το πρώτο επεισόδιο να δοθεί εντολή για... κόψιμο.





Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα αφορμή στάθηκε το... ντεκολτέ της πρωταγωνίστριας το οποίο σκανδάλισε τα μέλη του συμβουλίου που διέταξαν την άμεση διακοπή της σειράς μετά το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου από τον τηλεοπτικό σταθμό Hunan TV.

Βέβαια, η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε πως η διακοπή οφείλεται σε «τεχνικούς λόγους», ωστόσο σύμφωνα με τους κανονισμούς του συμβουλίου απαγορεύεται η προβολή σκηνών με θέμα τη μοιχεία, τη σεξουαλική κακοποίηση, την πολυγαμία, τη νεκροφιλία, την πορνεία, το γυμνό, τον αυνανισμό, τη δολοφονία, τη χρήση ναρκωτικών, τον τζόγο. 

Ωστόσο, η σειρά παραβιάζει σχεδόν όλους τους παραπάνω κανονισμούς καθώς αφηγείται την ιστορία μίας αυτοκρατορίας που έχει βυθιστεί στο αίμα, με την κεντρική ηρωίδα να κατηγορείται για δολοφονίες και ακόρεστη σεξουαλική δίψα. 

Μετά την κατακραυγή από δεκάδες χρήστες του κινεζικού Twitter, Weibo, τελικά ενεκρίθη η προβολή της σειράς με πρωταγωνίστρια μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς της Κίνας, Φαν Μπινγκμπίνγκ, μόνο που αυτή τη φορά δεν προβάλλεται το ντεκολτέ της.




http://www.protothema.gr/world/article/439440/kina-tileoptiki-seira-kopike-logo-dekolte/

Δεν υπάρχουν σχόλια: