Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Κρίσιμος τραυματισμός Γερμανού τουρίστα σε ξενοδοχείο της Ορόκλινης


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας Γερμανός τουρίστας ο οποίος χθες το απόγευμα έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και κτύπησε στο κεφάλι ενώ κατέβαινε από εσωτερική σκάλα του ξενοδοχείου όπου διαμένει.


Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι γύρω στις οκτώ χθες βράδυ ενημερώθηκε η Αστυνομία από τις Πρώτες Βοήθειες του νοσοκομείου Λάρνακας για τον τραυματία.

`Έγιναν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι γύρω στις έξι και τέταρτο το απόγευμα χθες ο Γερμανός, 74 χρόνων, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην Ορόκλινη, στην προσπάθειά του να κατεβεί στο ισόγειο από τον τρίτο όροφο με τη χρήση εσωτερικής σκάλας, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και κτύπησε στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος υπέστη αιμορραγία και βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.



Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/194165/krisima-germanos-touristas-meta-apo-atyxima-se-ksenodoxeio#sthash.475wYt0b.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: