Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Απείλησε την σύζυγό του με το κυνηγετικό όπλο για κτηματικές διαφορές


Tη βία φέρεται να επιστράτευσε 48χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς στη Λεμεσό, προκειμένου να δώσει λύση σε κτηματικές ή και άλλες διαφορές που είχε με τη σύζυγό του. H συμπεριφορά του όμως αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στα αστυνομικά κρατητήρια ως ύποπτος για διάπραξη σωρείας σοβαρών αδικημάτων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο μετά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο 48χρονος είχε έντονη λογομαχία με τη σύζυγό του. Σε κάποια στιγμή του καβγά, σύμφωνα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία, ο 48χρονος επιτέθηκε στη σύζυγο του και αφού την έσπρωξε με τη βία στο κρεβάτι του υπνοδωματίου τους, με τη χρήση του κυνηγετικού του όπλου την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Και ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και ο θερμόαιμος σύζυγος αποχώρησε από το υπνοδωμάτιο, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα με απειλητικές διαθέσεις, κρατώντας αυτή τη φορά μαχαίρι.

Έντρομη η γυναίκα αφού κατάφερε να διαφύγει, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή για να επιληφθούν της υπόθεσης και τον συνέλαβαν.

Ανακρινόμενος δίνει από την πλευρά του τις δικές του εκδοχές για το συμβάν.

Ο ύποπτος, ο οποίος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες για οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, βία στην οικογένεια, απειλή βιαιοπραγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, υπό περιοριστικούς όρους, για να κλητευθεί αργότερα.


http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/235863/me-kynigetiko-apeilouse-ti-syzygo-gia-ta-ktimatika#sthash.q88gITdR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: