Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τίτλοι τέλους για Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ


Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ δεν είναι πλέον μαζί, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου! «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Ιρίνα Σάικ έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από πέντε χρόνια. 

Προς το παρόν, δεν υπάρξει άλλο σχόλιο από την Ιρίνα», είπε ο εκπρόσωπος της 29χρονης Ρωσίδας καλλονής.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ως αφορμή για τον χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού την άρνηση της Ιρίνα να παραβρεθεί σε πάρτι – έκπληξη για τα 60στα γενέθλια της μητέρας του Ρονάλντο στην Μαδείρα. 
Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο ήθελε να κάνει έκπληξη στην μητέρα του, αφού τα Χριστούγεννα πήγαν με την Ιρίνα στο Ντουμπάι, και να βρεθεί κοντά της στα γενέθλια της. Η Ιρίνα όμως δεν ήθελε να τον συνοδεύσει.

«Είχαν έναν μεγάλο τσακωμό που κατέληξε με τον Ρονάλντο να περνάει μόνο με τον γιο του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ιρίνα γκρίνιαξε για την Ντολόρες και ο Ρονάλντο υπερασπίστηκε την μητέρα του. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού τους τελευταίους μήνες δεν τα πήγαιναν καλά. Η Ντολόρες πίστευε ότι η Ιρίνα δεν ήταν η κατάλληλη γυναίκα για τον γιο της. Ήθελε κάποια που στο μέλλον θα γινόταν η κατάλληλη μητέρα για τον Κριστιάνο τζόυνιορ. Αυτό δεν ήταν προτεραιότητα για την Ιρίνα» αναφέρει πηγή στην εφημερίδα O Globo.



Χαρακτηριστικά επίσης αναφέρεται ότι η Ιρίνα έμενε σε ξενοδοχεία όταν πήγαινε στην Μαδρίτη γιατί η Ντολόρες, μητέρα του Ρονάλντο, είχε εγκατασταθεί στο πολυτελές σπίτι του γιου της και δεν την ήθελε! 

Ο εκπρόσωπος του μοντέλου πάντως αρνείται αυτά τα σενάρια: «Η Ιρίνα υπήρξε πολύ κοντά στην οικογένεια του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Κάθε αρνητική φήμη για τις σχέσεις της Ιρίνα με την οικογένεια του Κριστιάνο είναι εντελώς ψευδείς και δεν έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό τους». 

Οι φήμες για τον χωρισμό άρχισαν όταν η Ιρίνα δεν παραβρέθηκε στην βράβευση του Κριστιάνο με την «Χρυσή Μπάλα», σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ενώ, λίγες ημέρες αργότερα, τον διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter.








nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: