Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Δύο τροχαία ατυχήματα στην Λεμεσό με μεθυσμένους οδηγούς


Δύο τροχαία ατυχήματα - ευτυχώς χωρίς νεκρούς – υπήρξαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λεμεσό. Και στις δύο περιπτώσεις, οι οδηγοί βρέθηκαν με αυξημένη ποσότητα αλκοόλης.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 42χρονος με συνοδηγό 46χρονο, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος και είχε συν επιβάτιδα 26χρονη. Το ατύχημα συνέβη στην οδό Γεωργίου Α΄ στη Λεμεσό.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν ο 46χρονος, ο 28χρονος και η 26χρονη και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 46χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση πνεύμονα, ο 28χρονος φέρει κάταγμα ρινικού οστού και κατάγματα σπονδύλου, ενώ η 29χρονη υπέστη ρήξη ύπατος.

Στον 42χρονο οδηγό, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με αποτέλεσμα 69μg℅, αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα 42μg℅.

Ο 42χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.

Επίσης, γύρω στις 12.45 τα ξημερώματα σήμερα, 47χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του και χτύπησε σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λεμεσό, το οποίο ακολούθως χτύπησε σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Στον 47χρονο οδηγό, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με αποτέλεσμα 111μg℅, αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα 102μg℅. Ο 47χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα δύο δυστυχήματα.



http://www.sigmalive.com/news/local/194102/dyo-troxaia-ta-ksimeromatapsili-posotita-alkool-stous-odigous#sthash.YkNLcdaF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: