Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κακοκαιρία στην Κύπρο. Προβλήματα στο οδικό δίκτυο


Εξακολουθούν να υφίστανται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης.


Επίσης, στους δρόμους Καρβουνά – Κυπερούντας, Χανδριών – Αγρού – Αγίου Θεόδωρου Παπούτσας επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Βαριά βροχόπτωση επικρατεί επίσης στη Λεμεσό με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί νερό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και σε παρακαμπτήριους δρόμους.

Καλούνται όλοι όσοι θα χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα όπου υπάρχει παγετός, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα να τα φώτα πορείας.

Επίσης, το κοινό προτρέπεται πριν από την όποια διακίνηση του σε ορεινές και άλλες περιοχές να συμβουλεύεται τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, για αποφυγή τυχόν δικής του ταλαιπωρίας.



http://www.sigmalive.com/news/local/197364/kakokairia-deite-poioi-dromoi-exoun-katastei-epikindynoi#sthash.QdgDnhcQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: