Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Εντοπίστηκαν ανήλικοι σε πρακτορείο στοιχημάτων που μετέδιδε σκυλοδρομίες


Συνεχίζει η Αστυνομία την εκστρατεία της κατά του ηλεκτρονικού τζόγου. Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό.


Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά την είσοδο των αστυνομικών στο πρακτορείο και μόλις ο 38χρονος υπεύθυνος του χώρου αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έθεσε εκτός λειτουργίας τηλεόραση, η οποία εκείνη τη στιγμή μετέδιδε, παράνομες σκυλοδρομίες.

Ο 38χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικών κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων τους και τέθηκε υπό κράτηση.

Η έρευνα συνεχίστηκε και κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο θερμικοί εκτυπωτές το χρηματικό ποσό των €182,50, 18 δελτία στοιχήματος και δύο πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.

Επίσης εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν τέσσερα ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 14 με 16 ετών, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν δύο εκτυπωμένα δελτία στοιχήματος.


Πηγή: ΚΥΠΕ
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/199783/anilikoi-se-praktoreio-stoiximaton-pou-metedide-skylodromies#sthash.PNQ6gGqt.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: