Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δείτε που ζει ο Τσίπρας!!!

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της βρετανικής Telegraph στην Ελλάδα, και μόνο το όνομα της οδού όπου διαμένει ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ ηχεί οξύμωρα.


«Η αρμονία στην ευρωζώνη είναι το τελευταίο που σκέφτεται ο κύριος Τσίπρας, ο 40χρονος πρώην κομμουνιστής», υποστηρίζει ο αρθρογράφος.
Η περιοχή όπου ζει ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει ενδείξεις της δημοφιλίας που απολαμβάνει ανάμεσα στα εκατομμύρια των ψηφοφόρων που έχουν γονατίσει από το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας που επέβαλαν οι δανειστές της χώρας».
Ο αρθρογράφος αναφέρει πως ο κ. Τσίπρας ζει στο διαμέρισμα μιας επταόροφης πολυκατοικίας της Κυψέλης, μιας εργατικής περιοχής της Αθήνας, μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους.
Η γειτονιά αντανακλά την προέλευση του κ Τσίπρα και υπογραμμίζει εδώ και καιρό τη μαχητικότητά του για τα δικαιώματα των φτωχών.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, τρεις μέρες μετά την πτώση της ελληνικής χούντας, εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα της νεολαίας και έγινε ένας ειλικρινής ακτιβιστής φοιτητής. Σπούδασε μηχανικός αλλά τελικά ακολούθησε την πολιτική… πλήρους απασχόλησης.
Το μόνο πράγμα που σηματοδοτεί το μειλίχιο, μπεζ χρώμα της πολυκατοικίας από το υπόλοιπο του δρόμου είναι το μικρό κουβούκλιο της σστυνομικής φρουράς στο πεζοδρόμιο έξω και οι αστυνομικοί που διακριτικά φρουρούν την είσοδο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/548323/ekloges-2015-h-telegraph-paroysiazei-to-diamerisma-toy-ellina-tse-gkevara#ixzz3PuHqUgjI

Δεν υπάρχουν σχόλια: