Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Το άνευ ορίων τουρκικό θράσος του «μεγάλου» Ερντογάν

Ο συνεργάτης των Τζιχατιστών αποκεφαλιστών των Χριστιανών και όχι μόνο, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την συνεχιζόμενη τουρκική βάρβαρη κατοχή της μισής Κύπρου και την οποία συνεχίζει και επεκτείνει  με το «Μπαρπαρός» του, που εκπροσωπεί τις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, τους ποταμούς αιμάτων των σφαγιασθέντων Χριστιανών (ως απίστους), 

τις συλήσεις και λεηλασίες 550 τόσων Χριστιανικών Εκκλησιών και ιερών χώρων και κοιμητηρίων στα κατεχόμενα, τους βιασμούς το 1974 πέραν των 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών όλων των ηλικιών, τις κακοποιήσεις και δολοφονίες εγκλωβισμένων στα κατεχόμενα, τη μη εξακρίβωση της τύχης  των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής, που εκπροσωπεί και συνεχίζει το έγκλημα πολέμου του εποικισμού από την Ανατολία, ο συνεχιστής του σχεδιασμού Νιχάτ Ερίμ για επανάκτηση ολόκληρης της Κύπρου (βλέπε «Αιματηρή Αλήθεια»),   τολμά με θράσος χιλίων πιθήκων να στέλλει Χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους ...Χριστιανούς που ζουν στην Τουρκία και απανταχού! Και να μιλά για άκουσον άκουσον για χώρα χωρίς ρατσισμό, εχθρότητες, μίσος και διάκριση!

Με μήνυμά του λοιπόν, που πέρασε απαρατήρητο και που αναρτήθηκε στην προεδρική του ιστοσελίδα ημερ. 24.12.2014 έγραψε  μεταξύ άλλων:

http://www.tccb.gov.tr/speeches-statements/1043/91809/christmas-day-mebage.html

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Ερντογάν

…Δια μέσου της ιστορίας η Ανατολία υπήρξε η γη όπου διαφορετικές θρησκείες, κουλτούρες και εθνικότητες έζησαν μαζί,  όπου ο ρατσισμός, η διάκριση, οι εχθρότητες ή το μίσος ποτέ δεν βρήκαν έφορο έδαφος..

΄Ολοι οι άνθρωποι που τράπηκαν σε φυγή από πολέμους, καταπίεση και βάσανα βρήκαν σ΄αυτή τη χώρα καταφύγιο, ένα περιβάλλον μεγάλης ανεκτικότητας και ασφάλειας στις δύσκολες τους στιγμές.

Σήμερα η Τουρκία συνεχίζει να είναι τόπος όπου όλοι οι πολίτες της ανεξαρτήτως  θρησκείας, εθνικής καταγωγής ζουν εν ειρήνη, αρμονία και ασφάλεια για το μέλλον,  εν μέσω περιφερειακών διαφορών και αστάθειας.

΄Οπως ζήσαμε πάντοτε δια μέσου της ιστορίας, μαζί ενωμένοι και με αλληλεγγύη, θα συνεχίσουμε...
Και ευχήθηκε σε όλους τους χριστιανούς πολίτες της Τουρκίας διαφορετικών Εκκλησιών και παραδόσεων τα Χριστούγεννα να είναι ευκαιρία για ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και ανεκτικότητας…

Να λοιπόν,  που .. «δικαιώθηκαν» οι διάφοροι ψευτο-ιστορικοί Ρεπούσηδες  ότι δεν έκαναν γενοκτονίες οι Τούρκοι αλλά φταίνε οι ... συνωστισμοί στις παραλίες της Σμύρνης, του Πόντου, και προφανώς και ... στο Πέντε Μίλι της κατεχόμενης Κερύνειας...

Κατά τα άλλα ο άνευ ορίων σχιζοφρενής Ερντογάν, μας στέλλει μήνυμα να ενδυναμώσουμε την... αλληλεγγύη μας προς αυτόν και την ανεκτικότητά μας έναντι της Τουρκίας! Δηλαδή να συνεχίσουμε την υποταγή προς αυτόν την Τουρκία και τα σχέδιά τους. Σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω,  για όσους τρέφουν ακόμα ψευδαισθήσεις ότι θα τα βρουν με τον αντικαταστάτη του σφαγέα Ετσεβίτ για « Μια και πάλιν μεγάλη Τουρκία» (Yeniden Buyuk Turkiye) και που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν το θράσος και αυτοί να μας καλούν  με ξενοπληρωμένα φιλμάκια και βραβεία Νόμπελ να μοιραστούμε τα αέρια και πετρέλαιά μας μαζί με την κατοχική Τουρκία  για να πλουτίσουμε μαζοχιστικά όλοι μαζί μια ώρα γρηγορότερα!!

Φανούλα Αργυρού – Λονδίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: