Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Οι celebrities που σταμάτησαν τα botox


Η «μόδα» του botox είναι αρκετά διαδεδομένη στο χώρο του Hollywood με πολλές celebrities να επιλέγουν αυτό τον τρόπο για να διατηρήσουν τη νεανική τους εικόνα. Πλέον όμως, πολλές από τις διάσημες που είχαν κατά καιρούς αφεθεί στο νυστέρι ενός πλαστικού χειρούργου, αποφάσισαν να διακόψουν τις επισκέψεις και να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να βγει προς τα έξω. 

Οι ρυτίδες που έκαναν την εμφάνιση τους σε πολλά διάσημα πρόσωπα, έδειξαν πως τελικά ο χρόνος δεν μπορεί να κλέψει τη γοητεία ενός ανθρώπου! Ποιες είναι όμως οι celebrities που είχαν ξεκινήσει το botox και τελικά το σταμάτησαν; 


Courteney Cox Η ίδια είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της το 2013 ότι το είχε παρατραβήξει με το botox και πως ήρθε η στιγμή να σταματήσει.  

Jennifer Aniston Η ηθοποιός είναι από τις γυναίκες που ο χρόνος τις κάνει ομορφότερες. Παρόλο που είχε κάνει botox στο παρελθόν, τελικά αποφάσισε να αποδεχθεί την ηλικία και τις ρυτίδες της. 

Kylie Minogue Η αυστραλή τραγουδίστρια εμφάνισε τεράστια διαφορά στο πρόσωπό της μεταξύ του 2010 και του 2014, όταν είχε σταματήσει τα botox. 

Gwyneth Paltrow Το πρόσωπό της φαίνεται πιο χαλαρό και ήρεμο, απ΄ότι ήταν όταν έκανε botox. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι νιώθει «άρρωστη» όταν βλέπει μπροστά της τις συγκεκριμένες ενέσεις. 

Kim Cattrall Η 58χρονη πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» υπήρξε λάτρης του botox, όπως ακριβώς και η Samantha στη σειρά. Τον τελευταίο χρόνο είπε ότι σταμάτησε το botox και παρόλο που το πρόσωπό της φαίνεται πιο ρυτιδιασμένο, εντούτοις δηλώνει πως προτιμάει να γεράσει με φυσικό τρόπο. -

 http://like.philenews.com/el-gr/oti-neo-showbiz/1466/37334/oi-celebrities-pou-stamatisan-ta-botox-kai-afisan-tis-rytides-na-fanerothoun#sthash.X4cTa2IM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: