Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Eρχονται μέρες ηλιοφάνειας στην Κύπρο


Αλκυονίδες μέρες φαίνεται ότι θα έχουμε μέχρι και την Τετάρτη καθώς από τις βροχές και τις καταιγίδες έρχεται ο αίθριος καιρός. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας τις επόμενες τουλάχιστον 4 ημέρες με εξαίρεση την Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια. 

Σύμφωνα με τον Λειτουργό Τμήματος Μετεωρολογίας Ιάσονα Χριστοδούλου, " αργά από την Κυριακή και την Δευτέρα θα έχουμε κάποιες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα ενώ πάλι την Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι κυρίως αίθριος". 

Μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο μέχρι την Τριτη, και να φτάσει μέχρι και 4 βαθμούς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή. 

"Αναμένουμε γύρω στους 17 βαθμούς αύριο στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρο στους 7 στα ψηλότερα ορεινά θερμοκρασίες που θα παραμείνουν οι ίδιες και για την Δευτέρα ενώ από την Τριτη αναμένουμε κάποια μικρή άνοδο", λέει ο κ. Χριστοδούλου. 

Οι βροχές που είχαμε και χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί σε πολλές περιοχές βοήθησαν στο να συνεχίσει η ροή νερού στα φράγματα. Αυτήν την στιγμή η πληρότητα βρίσκεται στο 37 τοις εκατό. Από τις αρχές Ιανουαρίου εισέρρευσαν 23 εκατομμύρια 481 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού. 


ant1iwo 

Δεν υπάρχουν σχόλια: