Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η Paris Hilton ποζάρει με μισάνοιχτο μπουρνούζι. ΦΩΤΟ


Στο Λας Βέγκας γιόρτασε η Paris Hilton την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Για να ανακτήσει τις δυνάμεις της από την ξέφρενη διασκέδαση, η διάσημη κληρονόμος, επισκέφτηκε το spa του ξενοδοχείου όπου διέμενε και εκεί έβγαλε μία αποκαλύπτικη selfie. 

Η ξανθιά επιχειρηματίας, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του spa, φορώντας μόνο ένα μισάνοιχτο μπουρνούζι που άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της. 



Είχαν προηγηθεί και άλλες γιορτινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η ίδια στα social media, από το δείπνο που είχε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με την αδερφή της, Νicky Hilton αλλά και από το party που ακολούθησε. Οι δύο αδερφές διασκέδασαν μέχρι το πρωί στο clubXS του ξενοδοχείου Wynn, όπου ήταν προσκεκλημένος ο dj, Zedd. Είναι γνωστή η αγάπη της Paris Hilton για την ηλεκτρονική μουσική, ενώ πολλές φορές και η ίδια έχει βρεθεί πίσω από τα decks. Toν περασμένο Αύγουστο, με την ιδιότητα της dj, είχε κερδίσει 2.7 εκατ. δολάρια για τέσσερα βράδια που έπαιξε στην Ίμπιζα.

Ωστόσο η ίδια δεν δηλώνει dj αλλά επιχειρηματίας: «Δεν θεωρώ ότι είμαι dj. Eπιχειρηματίας είμαι και το να παίζω μουσική είναι ένα από τα πράγματα που κάνω. Αγαπώ τη μουσική και τα parties και είναι μία πολύ διασκεδαστική δουλειά για μένα!».


http://www.protothema.gr/life-style/article/439433/paris-hilton-i-apokaluptiki-selfie-tis-mesa-apo-to-spa/

Δεν υπάρχουν σχόλια: