Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη selfie που τράβηξαν η Μις Ισραήλ και η Μις Λίβανος!

Σάλο έχει προκαλέσει στον Λίβανο η selfie που τράβηξαν οι Μις Ισραήλ και Μις Λίβανος, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν θα πρέπει να αφαιρεθεί ο τίτλος της υποψήφιας της χώρας τους για το βραβείο Μις Υφήλιος λόγω συναναστροφής με… τον εχθρό.


Η Μις Ισραήλ Ντόρον Μάταλον ανέβασε μία φωτογραφία της με την Μις Λίβανος Σάλι Γκρέιτζ να χαμογελούν κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το διαγωνισμό στο Μαϊάμι, όπου η νικήτρια θα αναδειχθεί στις 25 Ιανουαρίου.
Οι δύο χώρες βρίσκονται ουσιαστικά σε εμπόλεμη κατάσταση αν και ηρεμία επικρατεί στα σύνορα μετά την σύγκρουση των δύο χωρών το 2006. Οι Λιβανέζοι κινδυνεύουν με φυλάκιση αν καλέσουν ή ταξιδέψουν στο Ισραήλ και όλα τα ισραηλινά προϊόντα έχουν απαγορευτεί στο Λίβανο.
Ορισμένοι Λιβανέζοι απαίτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αφαίρεση του τίτλου της Γκρέιτζ λόγω επαφών με έναν πολίτη του εχθρικού κράτους.
Η Γκρέιτζ υπερασπίστηκε τον εαυτό της μέσω Instagram το Σάββατο, γράφοντας πως η Μάταλον την ενοχλούσε για μια φωτογραφία μαζί της και τελικά την τράβηξε χωρίς τη θέλησή της.
«Από την πρώτη ημέρα της άφιξής μου για την συμμετοχή μου στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, ήμουν πολύ προσεκτική προκειμένου να αποφύγω οποιαδήποτε φωτογραφία ή επικοινωνία με την Μις Ισραήλ, που προσπάθησε αρκετές φορές να τραβήξει μία φωτογραφία μαζί μου» έγραψε η Γκρέιτζ.
«Εκείνη την ώρα τραβούσαμε μία φωτογραφία με την Μις Ιαπωνία, Μις Σλοβενία όταν ξαφνικά η Μις Ισραήλ μπήκε στο πλάνο και τράβηξε μία selfie ενώ στη συνέχεια την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».


 http://ikypros.com/?p=75746#sthash.0n7EaJqo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: