Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χρυσαφικά και χρήματα αξίας 300 χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν στην Πάφο. Είχαν κλαπεί από οικία Ουκρανής


Μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται πέραν των 300 χιλιάδων περίπου ευρώ που είχαν κλαπεί από οικία Ουκρανής, εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 36χρονου.
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή, η Αστυνομία, αξιολογώντας πληροφορία που εξασφαλίστηκε από τον υπεύθυνο του κλιμακίου πληροφοριών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, εντόπισε σήμερα το απόγευμα σε ανοικτό χώρο στην Πάφο μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών.
 
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι όλα τα χρυσαφικά που ανευρέθηκαν ανήκουν σε 37χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι στις 25 Μαρτίου έγινε διάρρηξη στην οικία της.
 
Σύμφωνα με την 37χρονη, κατά τη διάρρηξη κλάπηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.
 
Για την υπόθεση, ανέφερε ο κ. Τσαπής, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 36χρονου Γεωργιανού και από τις έρευνες που έγιναν εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και μερικά χρυσαφικά τα οποία αναγνωρίστηκαν από την παραπονούμενη.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, που διαμένει στην Τάλα, οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό σε ευρώ και δολάρια, ενώ απέσπασαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας, ένα ipad καθώς και ένα laptop η αξία των οποίων ανέρχεται στις 2.300 ευρώ.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο από αλουμινένιο παράθυρο αφού πρώτα το παραβίασαν.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή ενώ οι έρευνες της επικεντρώθηκαν προς  συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 
Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις της για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/219843/xrysafika-kai-xrimata-peran-300-xil-entopise-i-ast-pafou#sthash.mLhL1Ey4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: