Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασε η αστυνομία για την μεγάλη υπόθεση κοκαΐνης στην Λεμεσό


Τα 100 κιλά κοκαΐνης, που κατάσχεσε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στην Κύπρο, δήλωσε ο Αρχηγός της Δύναμης, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.
Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοστόμου τα 100 κιλά κοκαΐνης, τα οποία είναι μεγάλης χρηματικής αξίας, θα διοχετεύονταν πιθανότατα στην κυπριακή αγορά.

Όπως φαίνεται, είπε, από τις κατασχέσεις της Υ.ΚΑ.Ν η κοκαΐνη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μετά την κάνναβη στην προτίμηση των χρηστών.
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τη μεγάλη επιτυχία της Υ.ΚΑ.Ν. και έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε ένα από τα μέλη της, που συντέλεσαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Στόχος μας, τόνισε, είναι, εκτός από την κατάσχεση των ποσοτήτων, που διοχετεύονται στην αγορά των χρηστών και τη σύλληψη  των εμπόρων και διακινητών, η προστασία των νέων, που χρειάζονται μέσα στις σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, τη στήριξη μας και την υποστήριξη μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η Αστυνομία, συμπλήρωσε εργάζεται με μεθοδικότητα, επαγγελματισμό και χωρίς τυμπανοκρουσίες, γιατί εκείνο που την ενδιαφέρει δεν είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από την προστασία του πολίτη.
Με την ευκαιρία, ο κ. Χρυσοστόμου απευθύνθηκε κυρίως στους νέους, τονίζοντας ότι στα ναρκωτικά δεν μπορεί να βρει κανείς τη λύση, στο όποιο πρόβλημα.
Στο μεταξύ εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό συνεργατών των δύο συλληφθέντων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα της κοκαΐνης.

Χθες το βράδυ συνελήφθη και τρίτος ύποπτος.
Πρόκειται για δύο Κύπριους, 33 και 34 ετών, οι οποίοι δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και έναν 43χρονο επιχειρηματία, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.
Και οι τρεις θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.   
  
Πηγή Ράδιο Πρώτο
http://www.sigmalive.com/news/local/219145/xeiropedes-se-treis-gia-ta-100-kila-kokainis#.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: