Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη η Αγγελική Σπυροπούλου. Δείτε τι έγραφε για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Την «απόλυση», δηλαδή την εξόντωση του Χριστόδουλου Ξηρού, ζητούσε από τους Πυρήνες της Φωτιάς η Αγγελικής Σπυροπούλου η οποία συνελήφθη  στη Σαλαμίνα. Η… απόλυση θα γινόταν πιθανότατα μετά τη μεγάλη επιχείρηση για την ισοπέδωση με βόμβα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η Αγγγελική ζητούσε να απομακρυνθεί από τον Χριστόδουλο Ξηρό. «Είναι βλάκας, χαζός, μια τρύπα στο νερό έκανε πάλι. Θα τον σκίσω» έγραφε.
Αγγελική: «Εύχομαι αυτό που κάνω να το ξέρετε ότι είναι δύσκολο να ανέχομαι αυτόν (Χριστόδουλο Ξηρό). Όταν τελειώσει η ιστορία θα του σπάσω το κεφάλι. Κάνω υπομονή να γίνει το σχέδιο. Τα υπομένω όλα για εσάς»
Φυλακισμένοι Πυρήνες: «Αυτό που κάνεις εσύ μέσα σε λίγους μήνες, άλλοι, άλλες φορές ήθελαν περισσότερο χρόνο και δεν τα κατάφερναν. Μπορείς μόνη σου να κάνεις τα πάντα. Θα μπορούσαμε να βρούμε δύο παιδιά και τον κανονίσουν τον σκατό-ψυχο και να τον πέταγαν μέσα σε ένα ρέμα»
Αγγελική: «Κάνω υπομονή για να είμαι δίπλα του και να συνεργάζομαι. Πόσο θα αντέξω;»
Πυρήνες: «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα το σχέδιο γιατί αλλιώς μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα και όταν τον πάνε στην αντιτρομοκρατική να μας δώσει όλους όπως έκανε ο μαλάκας και με την 17Ν. Είχε δίκιο ο Κουφοντίνας».
Πηγή: imerisia.gr
http://ikypros.com/?p=81644#sthash.AGxnBwa6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: