Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Υπό διερεύνηση το περιστατικό του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος στην Πάφο

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και το περιστατικό διερευνάται από το Γραφείο Επιθεωρήσεως Εργασίας και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία Πάφου, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής αναφερόμενος στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύμα 36χρονο Ελληνοκύπριο μετά τη διενέργεια εξετάσεων.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε ότι στις 09:00 περίπου το πρωί, ενώ ο 36χρονος προσπαθούσε να ξεφορτώσει κοπριά ζώων από το φορτηγό του σε κτηνοτροφικό υποστατικό στην περιοχή Αναρίτας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το πίσω μέρος του φορτηγού τον τραυμάτισε.
Ο 36χρονος – όπως είπε- μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Εξάλλου, ο Γιώργος Κατσονούρης του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου αναφερόμενος στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα είπε πως η υπηρεσία του ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία σήμερα το πρωί για ένα ατύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης υλικού που καθαριζόταν από μάνδρα.
Το ατύχημα πρόσθεσε, σημειώθηκε, όταν Ελληνοκύπριος ηλικίας 36 χρονών οδηγός του οχήματος καταπλακώθηκε από την κάσα του φορτηγού.
Οι συνθήκες του ατυχήματος, είπε ο κ. Κατσονούρης, διερευνώνται από το Τμήμα μας, λέγοντας παράλληλα πως εκ πρώτης όψεως δεν μπορεί να πει και πολλά πράγματα, γιατί δεν υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος.
Σύμφωνα με τον κ. Κατσονούρη, με την ολοκλήρωση της διερεύνησης του ατυχήματος θα καταγραφούν οι συνθήκες του ατυχήματος και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς αποφυγή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού.
Ο 36χρονος εγκαταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.
Πηγή: ikypros/ΚΥΠΕ
http://ikypros.com/?p=81641#sthash.GbXUAcrI.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: