Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Προσωπικές αγωγές καταχωρεί το Κ.Σ Κισσόνεργας κατά Βέργα και Μαλλικίδη

Το Κ.Σ. Κισσόνεργας στην τελευταία συνεδρία του, αξιολογώντας τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά την υπόθεση ΣΑΠΑ, και την καταδίκη των Σάββα Βέργα, Προέδρου του ΣΑΠΑ και Ευτύχιου Μαλληκίδη Γενικού Διευθυντή ΣΑΠΑ, για χρηματισμό αποφάσισε ομόφωνα να καταχωρήσει προσωπική αγωγή εναντίον τους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού.

“Αυτό που ισχυριζόμαστε και, μέσω των νομικών μας συμβούλων θα αποδείξουμε ενώπιον δικαστηρίου, είναι ότι λόγω του χρηματισμού και των μιζών που έχουν λάβει, έκαναν τα στραβά μάτια στους εργολάβους, με αποτέλεσμα τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ που έγιναν στην κοινότητα της Κισσόνεργας”, αναφέρει ο κ. Στυλιανού.
”Θεωρούμε ότι είναι προσωπικά υπεύθυνοι λόγω των θέσεων που κατείχαν (Προέδρου και Γενικού Διευθυντή), για την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο της Κισσόνεργας από τις εργασίες του ΣΑΠΑ”, ανέφερε, προσθέτοντας πως το Κοινοτικό Συμβούλιο θα διεκδικήσει  αποζημιώσεις από αυτούς ούτως ώστε να αποκατασταθούν  οι ζημιές που έχουμε υποστεί λόγω των ενεργειών ή / και παραλήψεων τους.
Σε πρώτο στάδιο, κατέληξε, θα ζητήσουμε νομική γνωμάτευση για την απόφαση μας και μετά θα καταχωρήσουμε προσωπική αγωγή εναντίον τους και να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις.


http://ikypros.com/?p=82036#sthash.MDlNT5Ep.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: