Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Διάσημες που φύλαξαν την παρθενιά τους μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου!



Το σεξ, το φαγητό και οι λοιπές απολαύσεις της ζωής πρέπει να ικανοποιούνται στο έπακρο. Με σύνεση και μέτρο βέβαια, εκεί όπου ο καθένας βάζει τα δικά του όρια. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί που αναστέλλουν την πιο αμαρτωλή απόλαυση, το σεξ, για αργότερα ή ξεκαθαρίζουν ότι θα δώσουν ότι πολυτιμότερο έχουν στον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας-και από εκεί στο κρεβάτι.

Αν και το θέμα στη σημερινή εποχή φαντάζει ξεπερασμένο και vintage, εντούτοις κερδίζει συνεχώς έδαφος η επιστροφή στην τιμή και την υπόληψη. Φιλοσοφία που ακολουθούν και πολλοί σελέμπριτις παρά τις αμαρτωλές σειρήνες που ηχούν εκκωφαντικά γύρω τους. Πειθαρχούν πνεύμα και σώμα και φορούν το λευκό νυφικό με καμάρι…

Οι περισσότερες γυναίκες που ακολουθούν στο παρακάτω αφιέρωμα, έχουν κορμί για αμαρτίες, αλλά φευ, ήταν όλες τους αναμάρτητες, τουλάχιστον μέχρι το γάμο τους. 

Ιδού δέκα αστέρες που ισχυρίζονται ότι περίμεναν την πρώτηη νύχτα του γάμου τους για να χάσουν την παρθενιά τους.

Jessica Simpson


Ξανθό κορίτσι, σώμα με τις σωστές ποσότητες άφθονου… λίπους στα σωστά σημεία, χαριτωμένη προφορά, σέξι, αυθάδικη περπατησιά. Η Τεξανή ηθοποιός, μοντέλο, λίγο σχεδιάστρια μόδας, ελάχιστα τραγουδίστρια, εσχάτως ριάλτι περσόνα και εν κατακλείδι επιχειρηματίας, δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία σύμβολο του σεξ-οι λόγοι εξηγούνται παραπάνω. Κι όμως, αυτό το κορμί, φρόντισε να μη το «μοιράζει» σε πρόθυμους εραστές αλλά το φύλαξε για εκείνον που η ίδια θεώρησε ως τον καλύτερο. Τον (πλέον πρώην) σύζυγό της, Nick Lancey. Με τον (τυχερό) Nick, φόρεσε το ολόλευκο νυφικό της-λευκό όπως η αγνότητά της-το 2002 σε ηλικία 20 ετών. 

Την ημέρα του γάμου της με τον πολυ-καλλιτέχνη, Nick Lancey


«Έχω κορμί για αμαρτίες, αλλά εγώ ποτέ δεν αμάρτησα», δήλωνε για την απόφασή της να μην ξελογιαστεί ποτέ πριν πει το «I do», ενώπιον Θεού, συγγενών και φίλων. «Το καλό με το να έχεις μια τέτοια δέσμευση, είναι η πρόκληση και να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να το κάνεις», δήλωνε αριστερά και δεξιά.

Tina Fay


Η μητέρα της ονομάζεται Ζηνοβία με καταγωγή από τη Χίο και ο πατέρας της έχει ρίζες από Γερμανία, Σκοτία και Βρετανία. Καθόλου άσχημο DNA για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες περσόνες στην αμερικανική τηλεόραση. Η 44χρονη Tina γράφει σενάρια, είναι παραγωγός, πρωταγωνίστρια, νικήτρια βραβείων Emmy, 2 Χρυσών Σφαιρών Καλύτερης Ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά, βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων διασκεδαστών και σε λίστες με τους ομορφότερους ανθρώπους. Όπως καταλαβαίνετε, η διάσημη ελληνοαμερικανίδα δεν είχε χρόνο για ερωτικές περιπέτειες, μιας και προωθούσε τη καριέρα της. 

Η σεναριογράφος της ταινίας «Mean Girls», άντεξε χωρίς την απόλαυση της γενετήσιας πράξης μέχρι τα 24 οπότε και παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, τον πιανίστα Jeff Richmond το 2001, σε Ορθόδοξη εκκλησία. Όταν τη ρωτούν για το καυτό θέμα της παρθενιάς, εκείνη απαντά πάντα με χιουμοριστικές ατάκες. «Βλέπεις, όλους εκείνους τους ανθρώπους που είχαν επιλογή. Εκείνη η κυρία της Victoria’s Secret, το μοντέλο (σ.σ. εννοεί την Adrianna Lima που ακολουθεί παρακάτω), έκανε την επιλογή της. Δεν θα μπορούσα να τους εγκαταλείψω». 

Αναφορά για την επιλογή της να χάσει τη παρθενιά της στα 24, στην εκπομπή του David Letterman κατά την οποία η Fay αναφέρεται στην Lima.
 

Play Button


Megan Good

Η αδιαμφισβήτητα σέξι Good-όνομα και πράγμα-, μπορεί να μην βρίσκεται και με τα… δυο πόδια στη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο αξίζει μια ιδιαίτερη αν αφορά μιας και αν και γνώρισε τις χαρές του σεξ, εντούτοις τις απαρνήθηκε προς χάριν της εξιλέωσης. Η ίδια υπήρξε κάποτε party girl, τουτέστιν μόνιμη θαμώνας ξέφρενων νυχτερινών εξορμήσεων, τα οποία αποφάσισε να αφήσει πίσω της και να επικεντρωθεί στην καριέρα της. Κάπου εκεί, γνώρισε και τον μέλλοντα σύζυγό της DeVon Franklin, στέλεχος σε στούντιο παραγωγής αλλά και ιεροκήρυκα. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ραντεβού το 2011, λίγο πριν εκείνη κλείσει τα 30, λέγοντας στα μίντια ότι το ... μοιραίο θα συνέβαινε την πρώτη νύχτα του γάμου τους (2012). Η ηθοποιός, είχε αποφασίσει από πριν να ασπαστεί την αγαμία, ως αποτέλεσμα της βαθιάς της πίστης στο Θεό. 

Με τον σύζυγό της DeVon Franin


«Θα είμαστε ουσιαστικά μαζί, τη νύχτα του γάμου μας. Ήταν πρόθυμος να μείνει άγαμος μαζί με εμένα, για τουλάχιστον ένα χρόνο. Αγαπάει το Θεό, περισσότερο από εμένα, οπότε δε νομίζω πως υπάρχει κάτι κακό σε αυτό», είπε εκείνη για να συμπληρώσει ο σύζυγός της «Ήταν άγαμη πολύ πριν με γνωρίσει. Ήμουν και εγώ άγαμος. Δεν θα με πιστέψετε, αλλά ήμουν άγαμος για πάνω από 10 χρόνια…». 

Leelee Sobieski


Έπαιξε ένα προκλητικό ρόλο στο αριστούργημα του Κιούμπρικ, «Μάτια ερμητικά κλειστά», αλλά η προσωπική της ζωή κάθε άλλο παρά προκλητική υπήρξε. Η καλλίπυγος ηθοποιός, με το χαρακτηριστικό πρόσωπο και τα εκφραστικά, γαλανά μάτια διήγε συγκρατημένο βίο φυλάσσοντας την τιμή και την υπόληψή της καθαρή. 
H βραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός, ισχυρίζεται ότι έχασε την παρθενία της στα 26 της χρόνια, δηλαδή κάποια ημέρα εντός του 2009, οπότε και φόρεσε το νυφικό και οδηγήθηκε νύφη στο πλευρό του Adam Kimmel.

«Υποθέτω ότι η ηλικία των 26 είναι λίγο μεγάλη για να χάσω τη παρθενιά μου, αλλά ήταν σημαντικό για εμένα που παρέμεινα παρθένα μέχρι το γάμο μου. Δεν το έκανα για θρησκευτικούς λόγους ή για οτιδήποτε άλλο, αλλά απλά το έκανα για εμένα. Η παρθενιά μου ήταν ένα από τα πολυτιμότερα δώρα που μπορούσα να δώσω σε έναν άντρα και ήθελα να είμαι σίγουρη ότι το δίνω στον κατάλληλο». Η Sobieski, εκτός από ηθοποιός, είναι και ζωγράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Τέχνες που ίσως εξασκούσε όσο περίμενε. 

Carrie Underwood


Το Playboy συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο σέξι διασημότητες που κράτησαν τη παρθενιά τους μέχρι το γάμο, το συγκεκριμένο ηθικό κορίτσι. Η ξανθιά ομορφιά, με τα καταγάλανα μάτια και την εκπληκτική φωνή-νικήτρια του American Idol το 2005-, χτίζει μια καριέρα στο τραγούδι και την υποκριτική, με τη βοήθεια του Ύψιστου που τόσο πιστεύει. Χάρη σε Αυτόν εξάλλου έδωσε όρκο αγνότητας τον οποίο θα «έσπαγε» με τον σύζυγό της, τον παίκτη του Χόκεϊ Mike Fisher. Ο λόγος της αποχής, ήταν φυσικά η προσήλωσή της στις νουθεσίες του χριστιανισμού αν και πριν μερικά χρόνια, φανατικοί πιστοί τη «σταύρωσαν» όταν τάχθηκε υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων.


newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: